Mercedes-AMG hypercar na taunuu i le 2017

Anonim

Mercedes-AMG punaʻoa i faʻamatalaga i Top Gear faʻamaonia. O le gaosiga o le hypercar Siamani "o le a tupu moni lava".

A o matou agai i luma i le amataga o lenei taumafanafana, atonu o loʻo galue Mercedes "i le atoatoa" i le gaosiga o se taʻavale. O le faʻamaoniga e sau mai se tasi o pito pito i luga o le faʻailoga Siamani i faʻamatalaga i le Top Gear - o se faʻavaa e leʻi manaʻo e faʻailoa mo mafuaaga manino. Upumoni po o le pepelo? Mo mafuaaga o le a matou faʻasino atu i lalo, matou te talitonu sili atu i le manatu muamua nai lo le lona lua.

Mai le Fuafua 1 i le auala

Talu mai le 2014 - o le tausaga lea na toe faʻaaogaina ai e le Formula 1 nofoa nofofua e faʻapipiʻiina i masini turbo - pe a faʻavaeina e le Siamani lona tulaga maualuga faʻapitoa i luga o le faʻamaualuga manuʻa o ona fili - o taunuʻuga o loʻo vaʻaia manino: suafa ma manumalo sosoo. O lena tala, e talafeagai le manaʻo o le Siamani e faʻateleina ma faʻafeiloaʻi lenei taʻaloga maualuga i se faʻataʻitaʻiga gaosiga, faʻalauiloa se faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatusalia faʻamatalaga a Mclaren (P1), Ferrari (LaFerrari) ma le lumanaʻi Aston Martin (AM-RB 001). ).

I ATA: Mercedes-AMG Vision Gran Turismo Manatu

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo.

E foliga mai o le faʻailoga e faʻavae i Stuttgart o le a leai se taumafaiga i ana taumafaiga. Top Gear o lo'o fa'apea o le afi e fa'aauupegaina ai lenei fa'ata'ita'iga e maua sa'o mai lona Formula 1 nofoa nofo tasi ma o le a maua le fesoasoani a afi eletise e tolu mo le malosi atoa e tusa ma le 1300 hp. Ina ia le faʻaumatia e le mana e gaosia e lenei masini faʻapipiʻi lona malosi e tosoina ai le mamafa e le manaʻomia, ua fai mai Top Gear o Mercedes-AMG o loʻo galue malosi i luga o se taʻavale ua fausia atoa i le carbon lea e tatau ona fesoasoani e faʻamautu le mamafa e latalata ile numera maualuga ole malosiaga: 1300 kg. Ole fua ole mamafa/malosi ole 1:1.

Aua nei?

E faamanatu e le AMG le 50 tausaga i le 2017, o lea na le mafai ai ona faia le faʻalauiloaina o se hypercar i se taimi sili atu. O le taimi nei pe leai. O le faʻailoga Siamani ua pule i le Formula 1 ma toe taia uma tauvaga i luga o auala, faʻalauiloa se hypercar, e mafai ona avea ma ituaiga maketi e manaʻomia e Mercedes-AMG.

O le a le mea e te taʻua o le "manu" a Stuttgart?

I le tolu masina talu ai na matou agai i luma ma le igoa Mercedes-AMG R50. A aunoa ma se faʻamaoniga aloaia, o se igoa e mafai, aua o loʻo faʻaalia manino i le 50 tausaga o le AMG.

tekinolosi pito sili

I le faaopoopo atu i le afi taʻua muamua ma chassis ma tekinolosi mai le Formula 1 matagaluega, e tusa ai ma le Top Gear, ua faamoemoe Mercedes-AMG e faʻaoga i lenei faʻataʻitaʻiga se faiga faʻapitoa e le masani ai bionic e mafai ona faitau faʻamatalaga eseese o le tino (vevela, faʻalavelave, taʻavale, ma isi) ina ia fetuutuunai faiga lagolago avetaavale i manaoga vave o le avetaavale / avetaavale. Faʻatulagaina mo le taunuʻu mai i le tausaga a sau, o le gaosiga o lenei faʻataʻitaʻiga e faamanatu ai le 50 tausaga o le AMG e tatau ona faʻatapulaʻaina.

I le faia o lena mea, e mafai ona matou faʻatali ma faʻasaga o matou tamatamailima mo nei faʻamatalaga faʻalautele uma i Top Gear ia moni!

Mercedes Benz Amg Vision Gran Turismo Manatu

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili