O le fou lea Kia Rio 2017: ata muamua

Anonim

O le fa'ailoga a Korea ua fa'atoa tu'uina atu ata muamua o le Kia Rio fou, o lona fa'amuamua i le lalolagi ua fa'atulaga mo le Fa'aaliga Ta'avale a Paris.

O loʻo faʻaauau pea ona alualu i luma Kia i le laina atoa, o le taimi lea i le vaega SUV ma le Kia Rio fou.O se faʻataʻitaʻiga taua tele mo le faʻalauteleina o fuafuaga a le Korean brand i le konetineta tuai ona o le tele o faʻatauga o loʻo faʻatusalia e lenei vaega (B).

I le tulaga fa'alelei, e sili atu nai lo le toe fa'afouina, na mana'o Kia e toe fa'amautu ana laina autu i lenei 4th augatupulaga i Rio: 'Tiger's Nose' grille, fa'a'a'ei sulugatiti ma sili atu fa'alavelave foliga. O tala tetele o le fa'atusa o le fa'ata'ita'iga: +15 mm le umi, +10 mm i le uili fa'ata'avalevale ma +5 mm le lautele ma le -5 mm le maualuga mo se ta'aloga sili atu. O nei vaega fou i fafo e masani lava ona i ai se aafiaga i le nofoia ma le lelei o le olaga i luga o le vaa.

2017-kia-rio (3)

O totonu, e le o se mea e ofo ai, o loʻo mulimulitaʻi i aga o faʻafouga fou a le ituaiga (Sportage, Sorento ma Cee'd): tuʻufaʻatasia o le paʻi paʻi i totonu o le faʻamafanafanaga, faʻaititia o le paʻi paʻi ma laina saʻo. E tusa ai ma le faʻailoga, o lenei faʻalelei faʻalelei na faʻatasi ma le faʻateleina o le lelei o meafaitino ma le tausiga i le faʻapotopotoga. Ae mo afi, e leʻi tuʻuina atu e le faʻailoga soʻo se faʻamatalaga, e ui lava o loʻo faʻamoemoeina le faʻaaogaina o masini sili ona lata mai a le vaega Korea o loʻo taʻitaʻia e Hyundai.

O faʻamatalaga uma e uiga i le Kia Rio fou o le a tuʻuina atu ia Oketopa 1st, le aso na amata ai le faʻataʻitaʻiga i le Paris Salon. E mafai ona e mulimuli i tala fou uma mai le mea na tupu i Paris i i Razão Automóvel.

O le fou lea Kia Rio 2017: ata muamua 22537_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili