Volvo V90 Cross Country: faʻaauau le tala

Anonim

Ole Volvo V90 Cross Country fou e tatau ona avea ma se isi mea mo i latou e mananaʻo i se aiga vateatea, faʻatasi ai ma foliga faʻataʻitaʻi ma feʻaveaʻi, ae latou te le faʻaaogaina le van format.

E pei ona tatou iloa, o loʻo maua e le SUV le tele ma sili atu o maketi maketi nai lo taʻavale. Ma o le tulaga lea o le faʻatauina o taʻavale e SUV, o le a faʻalauiloa ai e Volvo le 4th augatupulaga o lana Cross Country van: le Volvo V90 Cross Country. O le fa'ata'ita'iga sili ona fa'amalieina o le Volvo V90 na fa'alauiloa talu ai nei. O se toe fa'amoemoeina e toe fo'i mai i se vaega laiti e sili atu le iloa e Volvo nai lo so'o se tasi...

"O matou!"

E ese mai i masini saogalemu eseese na faʻalauiloaina e Volvo i le pisinisi taʻavale - e taʻua o le fusipaʻu faʻaonaponei, faatasi ai ma isi - e mafai foi e Volvo ona fai mo ia lava le fausiaina o le manatu o le "van adventure" lea na faʻaigoaina "Cross Country" - i se taimi umi aʻo leʻi oʻo i le. osofa'iga a SUV. I aso nei, toetoe lava o ituaiga uma o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o latou faʻataʻitaʻiga - mai le tamai Opel Karl i le vateatea Dacia Lodgy, e ui atu i le Audi A6 Allroad matagofie (naʻo le taʻuina o ni faʻataʻitaʻiga se tolu) - ae o le Swedish brand lea na faʻamalosi mo le taimi muamua. e fatu ai se mea faapena.

O le 1997 na faateʻia ai le lalolagi i le faʻalauiloaina o le Volvo V70 Cross Country. O aso nei o se faʻataʻitaʻiga e le faateʻia ai se tasi, ae i le taimi o se "papa i totonu o le vaituloto" moni. O se faʻataʻitaʻiga na faʻasaoina uma uiga lelei na iloa e taʻavale Suetena, ae na faʻaopoopoina le taʻavale uma, puipuiga palasitika i le tino atoa ma se foliga laʻitiiti, sili atu le toʻa. O le manuia na matua maoae e pei ona matou fai atu, o ituaiga uma na toe faia le fua.

toe foi i le taimi nei

I aso nei, toeitiiti atoa le 20 tausaga mulimuli ane, o le 4th augatupulaga o le Volvo Cross Country ua lata ona taunuu. O le faʻataʻitaʻiga fou o le a faʻaaogaina le SPA platform (tutusa ma le XC90) ma o le a faʻaaogaina foi le uluai fua faʻavae na faia e le Swedish brand: sili atu le kilia o le eleele, taʻavale uma-uili, tino ma elemene ua saunia mo osofaʻiga o le laufanua ma se sili atu fa'atauva'a va'aiga lautele . Ae mo afi, o le a tutusa lelei ma mea o loʻo maua i le XC / S / V90 laina - e aunoa ma se faʻamaoniga aloaia.

Ina ia faʻaosofia lo tatou fia iloa, na faʻalauiloa e le faʻailoga lenei vitio lea e faʻaalia ai le faʻaleleia o le manatu ile taimi. I le faaiuga e mafai ona maua se vaaiga o foliga o le Cross Country fou:

Ua uma ona faʻamaonia e le faʻailoga le faʻalauiloaina o le 4th generation o lenei van mo le 2017. O le V90 Cross Country e faʻamoemoe e faʻaalia aloaia i le Paris Motor Show, e faia i le faaiuga o lenei masina.

Ata Fa'apitoa: Volvo Aloaia Twitter

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili