Mercedes-Benz ma Free Escape Club manumalo i Sisifo

Anonim

O malo o Torres Vedras, Mafra ma Bombarral na talimalo i le 5th lomiga o le Mercedes-Benz 4MATIC Experience, na faatulagaina e Mercedes-Benz Portugal ma Clube Escape Livre.

O le faaiuga o le vaiaso na teʻa nei na tumu i faʻataʻitaʻiga ma faʻalavelave faʻafuaseʻi mo taʻavale 50 ma sili atu i le selau tagata mai le itu i matu i le itu i saute o le atunuʻu.

Mai le tautoulu i le tautotogo sa na o se mataupu o le kalena. Na fa'ameaalofa e S. Pedro i ē na auai i timuga ma le la, ae o le mālūlū o le vevela. O tulaga na faia e faʻataʻitaʻi ai le gafatia o taʻavale Mercedes-Benz i luga o le eleele maseesee ma palapala, ae faʻapea foʻi i luga o le pefu, e tuʻuina atu ai ni luʻitau manaia, faʻatoʻilaloina uma i le adrenaline ma le tele o le faamalieina, mai le faʻailoga G i le GLC sili ona faʻaonapo nei ma GLE coupé. . E oo lava i le auala le masani ma papa e 10-kilomita i luga o mauga o Montejunto, e le o se mafuaaga e fiu ai ma sa ofoina atu foi, o se faailoga, se vaaiga mataʻina.

4Matic_Experience_1431
Mai Adega Mãe i Buddha Eden Park

O lenei lomiga na ave ai le solo i le itu i Sisifo. O le polokalame na aofia ai se asiasiga ma le tofoina o le uaina i Adega Mãe, lea na ia fiafia i le fa'atosinaina o le uaina, le fausaga ma le mamanu o avanoa ma, ioe, o uaina na fa'aalia, aemaise lava Dory. Mai le pito i luga o Serra do Socorro, o le puipuiga a le Linhas de Torres i le vaitaimi o osofaʻiga a Farani na faʻamatalaina e le tagata suʻesuʻe o Marta Miranda, e fiafia e oʻo lava i tamaiti laiti o le karavan.

Mai mea na ausia e tagata i le tosina atu o le natura, Tapada de Mafra e tatau ona gauai atu i ai, ona sa i ai se avanoa e matau ai e le gata i le panorama lauusiusi, ae e toetoe lava a pulea e fegalegaleai ma manu i lena avanoa, e pei o le puaa vao, tia ma le tia. O Tapada o le nofoaga sili lea mo tafaoga mo tupu ina ua maeʻa le fausiaina o le Mafra National Palace, na asiasi foi mo le silia ma le itula ma le afa, lea na faʻamatalaina ai le olaga faʻamasinoga. O le faigamalaga i aso ua tuanaʻi na faʻaauau pea i le Serra de Montejunto, i se asiasiga i le Royal Ice Factory, lea na alu ese ai le uta o lenei aseta taua i le laumua o le malo.

Na maeʻa le polokalame i le 'aiga o le aoauli ma le tuʻuina atu o tau Spal ma isi ofo i Quinta dos Loridos, i Bombarral, sosoo ai ma le asiasiga sili ona mataʻutia, o le taimi lea e ala i nofoaafi turisi, i le Buddha Eden Park.

Ia Jorge Aguiar, Faʻatonu Faʻatau i Mercedes-Benz, "O le isi lea taamilosaga na mafai ai e tagata e ona le Mercedes-Benz SUV ituaiga, faʻapipiʻiina i tekinolosi 4MATIC, e malamalama ma faʻataʻitaʻi le gafatia moni o latou taʻavale, i se mea na tupu ma se vaega maualuga faʻalapotopotoga o le Escape Livre Club, ae sili atu i mea uma. o taimi paganoa, aganu’u ma fiafiaga faaleaiga sa fa’atumuina ai aso e tolu o le fa’amoemoe”.

O le tausaga a sau, o se malaga fou e tau atu i se isi nofoaga.

Mercedes-Benz ma Free Escape Club manumalo i Sisifo 22542_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili