Skoda ma Volkswagen, o se faaipoipoga e 25 tausaga

Anonim

O le Czech brand o loʻo faʻamanatuina le 25 tausaga talu ona ulufale atu i le atulaulau o le "German giant", le Volkswagen Group.

O le fa'atauga muamua a Volkswagen o Skoda na faia i le 1991 - e 25 tausaga talu ai. I lena tausaga, na maua ai e le vaega Siamani le 31% o Skoda i se fefaʻatauaʻiga e taua ile DM 620 miliona. I le gasologa o tausaga, na faasolosolo malie lava ona faateleina e Volkswagen lana siteki i le Czech brand seia oo i le 2000, o le tausaga lea na maeʻa ai le mauaina atoa o le laumua o Skoda.

I le 1991 Skoda na o le lua faʻataʻitaʻiga ma gaosia 200,000 iunite i le tausaga. I aso nei o le faʻaaliga e matua ese lava: o le Czech brand e sili atu i le 1 miliona taʻavale ma o loʻo i ai i luga o le 100 maketi i le lalolagi atoa.

E sili atu nai lo mafuaaga e faamanatu ai:

"I le 25 tausaga ua tuanaʻi, ua alu ese Skoda mai le avea ma faʻailoga faʻapitonuʻu i se faʻailoga faʻavaomalo manuia. O se tasi o mea taua mo lenei tuputupu aʻe, e aunoa ma se masalosalo, o le mauaina e le Volkswagen Group i le kuata o le seneturi talu ai ma le vavalalata ma le galulue faʻapolofesa i le va o ituaiga e lua" | Bernhard Maier, Pule Sili o Skoda

O se manuia na maua ai se faʻaleleia malosi i le tamaoaiga o Czech Republic. Skoda e nafa ma le 4.5% o le GDP a le atunuu, ma mo le toeitiiti 8% o oloa auina atu i fafo.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili