Jeep Crew Chief 715: "malosi pei o se papa"

Anonim

O le Jeep Crew Chief 715 e faʻamanatuina le fesoʻotaʻiga a le militeri o faʻataʻitaʻiga muamua a Amerika.

O tausaga taʻitasi, e talimalo ai le taulaga i sisifo o Moapi (Iuta) i le Easter Jeep Safari, o se mea e tosina ai le faitau afe o taʻavale i fafo mo se tafaoga i luga o auala gaoa o Canyonlands National Park. E foliga mai i le 2016 na faamanatuina ai le 50 tausaga o lenei mea na tupu, lea e fetaui ma le 75th anniversary o le Jeep. Ole 'alofaga sili lea mo le American brand e fa'alauiloa ai se tasi o ana fa'ata'ita'iga sili ona manaia ile manatua, le Jeep Crew Chief 715.

Faʻavae i luga o le Wrangler - chassis (faʻalautele), afi ma fale - o le Crew Chief 715 na "gaoi" le musumusuga mai taʻavale a le militeri o le 60s, aemaise le Jeep Kaiser M715, o lona gaosiga na na o le lua tausaga. O lea la, o le fa'ata'ita'iga e tu'ufa'atasia siepi sikuea ma se mamanu la'ititi ma se uiga fa'aoga - o se isi mea e te le fa'amoemoeina. Ina ia sao mai le eleele le tutusa, na maua ai foi e le Crew Chief 715 ni mea e te'i ai le Fox Racing 2.0 ma pa'u a le militeri ma uili 20-inisi.

Sili o le Auvaa Sipi 715 (3)

Vaai foi: Jeep Renegade 1.4 MultiAir: le laʻititi o le laina

I totonu, o le faʻamuamua autu o le faʻatinoga, ae aunoa ma le ositaulagaina o le lelei o meafaitino ma le faʻaogaina ma le infotainment system. O le faʻailoga tele e alu i le tapasa o loʻo tuʻuina i luga o le faʻamafanafanaga tutotonu ma le fa (faʻailoga taua tele) i luga o le dashboard.

I lalo o le pulou matou te maua ai se afi 3.6 lita V6 Pentastar ma le 289 hp ma le 353 Nm o le torque, faʻatasi ai ma le lima-saosaoa faʻasalalau otometi. Ae paga lea, ona ua na o se manatu e faamanatu ai le talatuu o le ituaiga, o le Jeep Crew Chief 715 e foliga mai e le mafai ona oʻo i laina gaosiga.

Sipi Pule Sili 715 (9)
Jeep Crew Chief 715:

Punavai: Ta'avale Ma Aveta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili