O se falaoa manaia ua liua i se sau'ai 530hp

Anonim

O Fred Bernhard o le tamā o le Falaoa Falaoa ua saunia ma le afi o le Porsche 911 (993). I le avea ai ma se matua, e mitamita o ia. E leai se mafuaʻaga ...

O le 2015 lomiga o le Wörthersee Festival folafola. Na o le taimi lava na matou manatu ai ua uma ona tuʻuina atu fautuaga sili ona mataʻutia, sa i ai le faʻasalalauga o le Bi-turbo Shape Bread ma le 530hp ma le 757Nm o le maualuga maualuga.

O lona foafoa o Fred Bernhard na faaigoaina o le Volkswagen T1 Race Taxi. I le aotelega, na ia faʻaaluina le ono tausaga i le atinaʻeina ma le fausiaina o lenei poloketi. O le ono tausaga o le olaga e mautinoa lava e toe maua e Bernhard i le pulega a lenei manu feʻai.

FESOASOANI: O mana'oga mulimuli a Pão de Forma (taofia loimata sff...)

volkswagen t1 Porsche 3 afi

I tua iina - i le mea sese e pei o taavale uma na atiae e Ferdinand Porsche i lena taimi - o le tamai afi ma faʻalagolago i le fa-cylinder boxer engine na tuʻuina atu i se mafolafola-ono na faʻapipiʻiina mai le Porsche 911 o le 993 tupulaga, le ea mulimuli- mālūlū.

Talu ai e sili atu i le 300hp e leʻi faʻatinoina le faʻamoemoega o lenei inisinia masini, e lua isi turbos na faʻaopoopoina i le afi. Na siitia le malosi ile 530hp ma le 757Nm ole malosi maualuga. O le atigipusa na foa'i mai e le 996 GT3 ma le taofi ma le fa'atonu na sau mai le 993. Ma'imau le taimi, a ea?

E LE'I MISIA: Razão Automóvel o le a malaga mai matu i saute i le atunuu i se Audi quattro Experience

Volkswagen T1 Porsche Inisinia 2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili