Manatua le Subaru WRX na faʻaaogaina i le ata tifaga "Baby Driver"? O lo'o fa'atau atu

Anonim

O le ata tifaga "Baby Driver" atonu e le o iai le tulaga faʻapitoa o le "Furious Speed" saga, peitaʻi, e le mafua ai le tulaʻi mai o se Subaru WRX fa'aaogaina i le tifaga mo le fa'atau atu e le iloa.

E le gata i lea, e le o aso uma e te maua ai le avanoa e faʻatau ai se taʻavale faʻaaogaina i se ata tifaga Hollywood, ma e sili atu i le faʻaogaina o masini e aumaia e lenei Subaru WRX.

O lena tala, sei matou faʻafeiloaʻi oe i le faʻataʻitaʻiga o lenei tusiga, lea o loʻo faʻatau atu nei i luga o le eBay ma o lana ofo mulimuli e alu ia i matou. 25,048 euros.

Subaru WRX Pepe Aveta'avale (3)

Le Subaru WRX (STi)

E ui lava i luga o pepa, o se WRX "faigofie", i lalo o le pulou o loʻo i ai le masini o le Subaru WRX STi, o lona uiga, o loʻo i ai le 2.5 l turbo ma le 304 hp.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le gata i lea, o le Subaru WRX o loʻo faʻaaogaina i le amataga o le vaaiga lea na avea ai le avetaʻavale sola ese mai Ansel Elgort o loʻo auai i se faomea faletupe ua avea ma autu o ni nai suiga.

Subaru WRX Pepe Avetaavale

O le mea lea, na maua ai pistons, o le Exedy Stage 1 clutch, hydraulic handbrake, o le ese'esega i luma mai le OS Giken ma le fa'atapula'a fa'atapula'a pito i tua mai Cusco.

Faatasi ai ma le vaega o meafaigaluega a le Subaru WRX STi, o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo iai foʻi faʻamaumauga uma e faʻamaonia ai lona ata tifaga.

Subaru WRX Pepe Avetaavale

I le manatuaina o se kopi tutusa na faʻaaogaina i le ata lava e tasi na faʻatau atu i le 2017 mo 60 892 euros, o le a le tele o lou manatu o le a faʻatau atu lenei Subaru WRX? E talia fautuaga.

Faitau atili