BMW i le taimi: o fea ma aisea?

Anonim

I aso taʻitasi, o tala fou e uiga i le suiga i le BMW ua faʻateleina - o le lumanaʻi o se faʻailoga o loʻo atiaʻe i tua o le faʻaititia o le tamaoaiga.

I le taimi o loʻo ola ai Europa i se tau o le le mautonu e uiga i lona lumanaʻi ma e le faʻaaogaina e le maketi le gaosiga e pei ona tatau ai, o faʻailoga e pei o le BMW e faʻaaogaina le avanoa e sui ai o latou ala. E mautinoa lava e le o se filifiliga "saoloto", lea e taʻitaʻia ai le BMW e toe faʻaleleia lona ala o se tulaga tau tamaoaiga e faʻateteleina ma e le manaʻo e faʻafefiloi, e manaʻo e "faʻaaogaina".

E leai se aoga o le sasaina o le togavao - o le filifiliga e faia se faʻavae mo faʻataʻitaʻiga faʻataʻavalevale i luma, e faʻaoga uma i le Mini ma le BMW, e mama le tamaoaiga, ma isi mafuaʻaga o loʻo totoe taua o se faʻalavelave. E faigata, ona e eseese taimi ua oo mai ma eleele e lei solia muamua. O pule i Munich e mautinoa lava e fefefe, aʻo faʻaalia i latou lava e malolosi ma lototele e fai filifiliga faigata.

O le BMW ua uma ona i ai le ata o le "tatou te le faʻaaogaina le uili pito i luma", i aso nei e mafai ona tatou fai atu "aua lava neʻi fai" , ae o le mea moni, na faia e le kamupani faufale Bavarian mea e toʻaitiiti e naunau e fai - nai lo le faʻatali mo le faʻamaualuga e avea ma paʻu o se colossus, na sili ai le faʻaalia saʻo ma faʻamautinoa lona tumau.

BMW i le taimi: o fea ma aisea? 22657_1

O nei mafaufauga ma filifiliga o auala e masani ona tulaʻi mai i tulaga "e le masani ai", e le faʻagaloina i pisinisi, o le le mautonu o maketi atonu e sili atu le masani nai lo le manatu o le toʻatele. O lenei mautu ua faʻatuputeleina o se tala fatu ma le manaʻoga e toe faʻafouina i tatou lava e ola ai, o se mea moni.

O le sone mafanafana o kamupani o loʻo taoto i le faʻaosofiaina o tomai faʻavae o latou taʻitaʻi, o loʻo muamua i se isi tomai: o le faʻalogo i talosaga a latou maketi. E le faapea e tatau ona tatou faia ni faaiuga, ae o le manatunatu ma le faailoaina o vaivaiga e taua tele ma e tatau ona faia faatasi ma i latou o loʻo faʻaaogaina mea tatou te gaosia ma mataʻituina pea le tauvaga.

BMW i le taimi: o fea ma aisea? 22657_2

Afai o se mea moni na filifili ma le matamuli le BMW e agai atu i luma o le uili, ua leva ona faia e Mercedes-Benz. O le BMW o se taʻitaʻi moni ma o loʻo i le maualuga o lona talafaasolopito i luma uma - o le fiafia o le avetaavale o le aisa i luga o le keke ma o afi e ofoofogia. Ae ui i lea, o le manaʻoga mo se oloa e sili atu ona taugofie ma lelei, faʻatasi ai ma le manaʻoga e faʻaititia tele tau o gaosiga, na taʻitaʻia ai le kamupani faufale Siamani e toe mafaufau i ana faʻataʻitaʻiga. O le faaiuga ua faia i lalo o le faasalaga o le avea ma mautauave mo le tulai mai o faaupuga e pei o le: "BMWs were known for driving pleasure".

"1M" i le lumana'i e aunoa ma se uili tua?

Aua e te fasioti oe lava, tagata fiafia o le Bavarian brand, BMW e leʻi fai mai i soʻo se taimi o le a taofia le gaosia o taʻavale tua. Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le faʻaalia o le 2 Series, lea, i le ata o le 4 Series, o le a maua le coupé ma cabrio faʻataʻitaʻiga o le faasologa muamua, o le 3 ma le 5-faitotoa 1 faasologa o le a avea ma faʻataʻitaʻiga a le BMW mo le fa. - lalolagi uili.

BMW i le taimi: o fea ma aisea? 22657_3

Faatasi ai ma lenei faʻamatalaga fou o laʻasaga o loʻo oʻo mai ai le tala e oʻo atu i le 2015 o le 1M o le a faʻasalalau ma o le a le toe avea ma se coupé, aua o lenei faʻatulagaga o le a tuʻuina atu i le 2M poʻo, e foliga mai, o le M235i ... ma o le 1 fou. GT series o le a faʻaogaina le UKL platform, o le fesili e tumau - mata o le pepe M i le lumana'i, le 1M o le 2015 po'o le "na'o" le M135i o le 2015, o le M muamua e tu'ua le uili i tua?… Ina ua fesiligia e uiga i le lumanaʻi o le 1 Series, fai mai BMW o loʻo mafaufau uma, e aunoa ma le mautinoa poʻo fea e alu i ai le malosi o ana afi - pe mo uili pito i luma, uili tua poʻo le Xdrive (taʻavale uma-uili) e tuʻuina atu le avanoa e filifili lenei traction nai lo le taavale uili tua e pei ona tupu i le M135i, mo se faataitaiga.

BMW i le taimi: o fea ma aisea? 22657_4

O le taimi lenei o suiga ma e foliga mai e manaʻo le BMW e auai i lenei "galu", lea, i loʻu manatu, o loʻo faʻamalosia pea. E malamalama, peitaʻi, o loʻo faʻaalia pea le malosi o se maketi pa'ū.

E talitonu le BMW i le 2013 o le a faʻateleina ana faʻatau ma atonu o le maketi i Amerika i Matu ma Saina o se mafuaaga lelei lea e talitonu ai i se faʻataʻitaʻiga. Ae ui lava i lea, e mautinoa lava e taʻitaʻia i tatou e mafaufau - o se M e aunoa ma se uili tua, pe afai ei ai, e le gata o le faailogaina o se liliu ae e faailogaina foi se vaitaimi e le galo i se tasi. Liliu, ae masalo e leai se M laitiiti e alu i autafa.

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili