Talosaga mo le 2016 Citroën Solidarity Award ua tatala

Anonim

O faʻamanatuga mo le tolu tausaga o le 2050 Tempo Guarda 2050 capsule ua tatala aloaʻia, faʻatasi ai ma le faʻatagaina o sui tauva mo le Citroën Solidarity Award.

O le Time Capsule Guard 2050 o se tasi lea o gaioiga na faailogaina ai le 40 tausaga o le Escape Livre Programme, o le polokalame leitio tuai e uiga i le lalolagi o taavale i Potukale. Na tanumia i le aso 1 o Iulai, 2013, o le pusa e faʻasaoina ai molimau, ata ma mea faitino a le 40 tagata mai vaega faʻapolofesa eseese, e uiga i le taimi nei ma le lumanaʻi o le Leoleo. O lona tatalaina e tatau ona faia ia Iulai 1, 2050.

O le tuʻufaʻatasiga o le Citroën Solidarity Award ua faʻatulagaina mo Aperila 28 - World Smile Day - ma e aofia ai le muamua o taimi e lua e faʻailogaina i tausaga taʻitasi le aso o le tapunia o le Time Capsule. Ina ia tauva mo lenei taui, o loʻo i ai le lagolago a Citroën, o le Social Solidarity Institutions a Guarda o le a mafai ona tuʻuina atu a latou sui tauva i le Clube Escape Livre. A maeʻa, o le a filifilia e le au faʻatonu le poloketi manumalo, lea o le a maua ai se taui o le afe euros.

FESOASOANI: Ua faamanatuina e Citroën Berlingo le 20 tausaga

O le taimi lona lua o le faʻamanatuga o le a faia i le aso 1 o Iulai, faʻatasi ai ma se polokalame faʻapitoa e tutusa uma le totoina o se laau i luga o Encosta do Tempo, o le tuʻuina o le papa ma le tausaga taʻitasi i Passeio do Tempo, o le faʻalauiloaina o se fou. aoina ipu o loʻo faʻatatau i le capsule ma se konafesi lea, i lenei tausaga, o le a feagai ma le autu o le faalilolilo ma faʻamatalaga faʻamatalaga i faiga faʻapolokiki a le lalolagi, ma se malo faʻapitoa o le a faʻasalalau vave.

Leoleo1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili