Ferrari 599 GTO toetoe lava fou mo le faʻatau atu i Netherlands

Anonim

Soʻo se Ferrari GTO version o le a fesoʻotaʻi pea ma tau maualuga tau tupe ma o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia iinei e leai se faʻalavelave.

O le 2011 Ferrari 599 GTO, e na'o le 3,400 km, o lo'o fa'atau atu i Netherlands, i Hoefnagels, mo se tau leai se tauagafau 795,000 euros.

O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le Tour de France faʻataʻitaʻiga vali fafo - uʻamea lanu efuefu tino faʻatasi ma fuafuaga eseese - e manatua ai e tagata fiafia o lenei faʻataʻitaʻiga le Ferrari 250 GTO lauiloa. O le vali matagofie o loʻo tuʻufaʻatasia e uili 21-inisi i le lanu tutusa ma le tino.

Ferrari 599 GTO

O le agai atu i totonu, o le ae maua ai talosaga i le paʻu mumu ma le carbon fiber mai nofoa, e ala i le faʻamafanafanaga tutotonu ma le uili, i le faitotoʻa panels. E le o misi foi mea faigaluega, aua o lenei faʻataʻitaʻiga e aofia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina, Bose sound system ma e oʻo lava i nofoa vevela.

FESOASOANI: O lenei aoina Ferrari o loʻo faʻatau mo le € 11 miliona

Faatasi ai ma le saoasaoa o le taimi mai le 0 i le 100 km / h i le na o le 3.35 sekone ma le saoasaoa maualuga e sili atu i le 335 km / h, le Ferrari 599 GTO, faʻalauiloaina i le 2010, o se tasi o taavale sili ona vave e mafai ona faʻatau e tupe . O nei tulaga toetoe lava "maofa" o le faatinoga na ausia tele ona o le 6.0-lita V12 afi faʻapipiʻi i luma, faʻaolaina le 670 horsepower ma le 619 Nm o torque.

Ferrari 599 GTO

Talu ai o se lomiga faʻatapulaʻa lea i le 599 kopi, o tau o loʻo talosagaina e le Ferrari 599 GTO e le tatau ona faʻaititia i tausaga a sau (e matua faʻafeagai ...) e amanaʻia ai le faʻatinoga, faʻapitoa ma le faʻapuupuuga faʻasolopito o loʻo tauaveina e lenei faʻataʻitaʻiga.

I le avea ai ma tagata e fiafia i taʻavale, matou te faʻamoemoe pea o faʻataʻitaʻiga e pei o le Ferrari 599 GTO ma e oʻo lava i le Ferrari 599 GTB faʻatasi ai ma le atigipusa taʻavale - o se isi faʻataʻitaʻiga ma le faʻatupulaia o tau - o le a sili atu le faʻaaloalo ae, sili atu i mea uma, o le a talisapaia i le mea e tatau ai: luga asphalt.

Ferrari 599 GTO toetoe lava fou mo le faʻatau atu i Netherlands 22721_3

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili