Dodge Charger SRT Hellcat: o le faleoloa sili ona malosi i le lalolagi

Anonim

O le Dodge Charger SRT Hellcat na faatoa faʻaalia i Detroit ina ua mavae ni nai vaiaso o tala na sosoo ai ma le tatalaina o le Dodge Challenger SRT Hellcat. Ole mea lea mo i latou e tatau ona ave o latou aiga i tua pe naʻo le manaʻo e faʻafefe o latou toʻalua.

Afai na e tatalaina lenei tusiga ma mafaufau "o le vaitau valea, ua galo ia te oe le malosi tele o le AMG, M poʻo le RS saloons" ona e mautinoa lea, ou te leʻi galo. I le ala, ou te amata foi i se faatusatusaga puupuu.

Tu'u i ai se pa toso i luga, fa'apipi'i se karavan ma a e taunu'u i le mea e te alu i ai e te manatu o lou fale malolo i luga o uili ua faaleagaina e se kegi.

O le saloon sili ona mamana i le lalolagi pe a uma le Dodge Charger SRT Hellcat o le Mercedes Class S65 AMG, ma le 621 hp ma le ofoofogia 1,000 Nm. O le Dodge Charger SRT Hellcat o loʻo i ai le 707 hp o le mana ma le 851 Nm. E manumalo pea i solofanua. ‘Aua ‘e te fasioti ‘iā te a‘u, ‘ua ‘ou fa‘atusaina solofanua.

Dodge Charger SRT Hellcat 31

Ioe, o le tiapolo i luga o uili e mafai ona ave 5 tagata faʻatasi ma ato. Tu'u se toso i luga, fa'apipi'i se ta'avale ma a e taunu'u i lou taunu'uga e te manatu o lou fale i luga o uili na fa'aleagaina e se kegi.

VAAI FOI: Ole SUV sili lea ona malosi ile lalolagi

Pe a faatusatusa i le Dodge Challenger SRT Hellcat (707hp) o lenei Dodge Charger SRT Hellcat e sili atu i le 45 kilokalama o le mamafa. E leaga lenei mea? E le o le mea moni: o le mamafa e te maua atili ai le malosi pe a amata ma e 0.2 sec vave i le 1/4 maila.

Dodge Charger SRT Hellcat 27

Valet Mode e faʻatapulaʻa le vae taumatau

O Dodge Charger SRT Hellcat o lo'o i ai ki ta'ilua masani e amata ai le ta'avale. E mafai ona latou filifili mo le ki uliuli, lea e faʻatapulaʻa ai le Dodge Charger SRT Hellcat i le "taugatau" 500 hp o le mana, poʻo le ki mumu, lea e tuʻu ai le 707 hp matala ma i le tautua a le vae taumatau.

IA MANATUA: O le Dodge Challenger SRT Hellcat o loʻo i ai le faʻasalalauga sili ona leaga

I le faaopoopo atu i lenei avanoa, o loʻo i ai se isi e faʻatapulaaina ai le malosi o lenei American colossus. Valet Mode e mafai ona fa'agaoioia i luga o le infotainment system ma na'o le mana'omia o se fa'aupuga e 4-numera. Ole faiga lea ole a fa'atapula'aina le amata ile 2nd gear, fa'amautinoa o lo'o fa'agaoioia fesoasoani fa'aeletonika i taimi uma, motu'ese foe fe'avea'i fa'apipi'i ile foeuli ma fa'atapula'a le saoasaoa ole afi ile 4,000 rpm.

O lenei Dodge Charger SRT Hellcat "castrating" tekinolosi e mafai ona vaʻaia o se leaga mama, aemaise lava pe a tasi o ona mafuaʻaga o le ola o lona mafai lea ona faʻafefeteina le asphalt ma paʻu. Ae ui i lea, e tatau ona aoga pe a tatou tuʻuina atu le taavale i se isi vaega.

Dodge Charger SRT Hellcat 16

TALANOAGA: O se faʻasalalauga e faʻaalia Amerika mai pores uma

I le faaopoopo atu i se malosiaga faʻafefe, o numera o loʻo totoe ua uma ona faʻasalalau lautele, faʻateleina le veli i luga o le gafatia o le Dodge Charger SRT Hellcat. Ou te tuʻuina atu ia te oe se lisi o foliga ua uma ona faʻaalia:

- Le saloon sili ona malosi ma sili ona vave i le lalolagi

- Ta'avale uili tua

– 2,068 kilokalama

– Tufatufaina o le mamafa: 54:46 (f/t)

– Inisinia: 6.2 HEMI V8

– Saosaoa maualuga: 330 km/h

– Fa'avavevave 0-100 km/h: itiiti ifo i le 4 sekone

– 1/4 maila ile 11 sekone

– 8-saosaoa gearbox otometi

– 6-piston Brembo auvae i luma

- Valet Mode: tapulaʻa amata ile 2nd gear, fesuiaʻi ile 4000 rpm ma e le faʻatagaina le tapeina o fesoasoani eletise.

– Le fa'atapula'aina gaosiga

- Fa'alauiloa ile kuata muamua ole 2015

– Tau fa'atatau ile US: +- 60,000 tala

Dodge Charger SRT Hellcat: o le faleoloa sili ona malosi i le lalolagi 22727_4

Faitau atili