Volvo XC Adventure. E i ai sa matou valaaulia faalua e ofoina atu ia te oe!

Anonim

E moʻi lava oe! E iai sau sikaipi se valaaulia faalua e ofoina atu ia te oe , lea o le a avatu ai ia te oe le avanoa e auai ai i le aso 15 o Aperila (Aso Sa), i tua o le uili o le Volvo SUV , i le lomiga lona 3 o le Volvo XC Adventure. O le auai e vave ma faigofie.

O le a le Volvo XC Adventure?

O le Volvo XC Adventure o se faʻalavelave uma, faʻatulagaina e Volvo Portugal ma Clube Escape Livre, lea o le a faia i lenei lomiga lona 3 i le Lisbon Region, i le aso 15 o Aperila, 2018. O le auala e faʻafefiloi (asphalt ma fafo-auala) ma o le tala tele o le Lu'i Pepa Volvo: se lu'i a 'au e su'e le aai o Lisbon, su'e fa'amatalaga (masalo) le iloa, ma fiafia i fa'ata'ita'iga Volvo. O e o'o i le lu'i? Va'ai, o le 'au a Razão Automóvel o le ai ai iina ma matou folafola atu e tau.

O le a se mea e mafai ona ou maua?

O le manumalo o le tauvaga e manumalo i se valaaulia faalua i le lomiga lona 3 o le Volvo XC Adventure. O lenei valaaulia e aofia ai: se Volvo SUV faʻatasi ma suauʻu mo le auai i le mea na tupu, 'aiga o le taeao, 'aiga o le aoauli, taʻaloga taʻitaʻia, meaʻai ma faʻalapotopotoga lagolago.

E mafai faapefea ona ou auai?

Ina ia agavaa e manumalo i se valaaulia faalua i le lomiga lona 3 o le Volvo XC Adventure, na o le alu i la matou Instagram ma faʻamatalaga i luga o lenei ata e ala i le makaina o le talaaga o le tagata e te manaʻo e fai i lenei malaga e le mafaagaloina. E tatau ona mulimuli uma ia Razão Automóvel ma Clube Escape Livre ile Instagram. E iai se'ia o'o ile 9pm ile Aso Gafua a sau, Aperila 9, e te auai ai!

O le ata lea e tatau ona e fai mai ai!

tulafono o mea e fiafia i ai

  • Ina ia auai, e tatau ona sili atu i le 18 ou tausaga, nofo i Potukale ma mafai ona ave taavale pasese (vaega B).
  • E na'o le tasi e te auai, matou te faitauina na'o le tasi le fa'amatalaga ile fa'amatalaga.
  • I le faʻamatalaga, e tatau lava ona e makaina se isi talaaga, e tatau ona mulimuli uma i le Razão Automóvel itulau ma le Clube Escape Livre itulau ile Instagram.
  • E muta le tauvaga i le Aso Gafua, Aperila 9, i le itula e 9 i le afiafi.
  • O le se'i o le a faia e ala i se tulaga o le a filifilia ai se tasi o fa'amatalaga i le ata o le tauvaga.
  • O le a fa'afeso'ota'i le tagata manumalo e ala i le fe'au Instagram ma e o'o i le 2pm i le Aso Lua, Aperila 10, e tali mai ai.
  • O fa'amatalaga e le ogatasi ma tulafono o le se'i o le a le faitauina.
  • Afai e le tali mai le manumalo i lena taimi, o le a faia se ata fou ma o taimi uma e ulufale ai o loʻo faʻaalia i lenei lisi o le a faʻafouina.
  • Ole fa'ai'uga ole tauvaga ole a fa'ailoa ile tatou Instagram (Stories and Feed) ile Aso Gafua, ile itula e 9 i le afiafi.
  • O le manumalo e tatau ona malaga, ia Aperila 15, 2018, i le nofoaga e amata ai le mea na tupu: Faletalimalo Altis Belém, Doca do Bom Sucesso, 1400-038 Lisbon.
  • E le nafa le Razão Automóvel mo soʻo se faʻalavelave poʻo mea sese komepiuta i luga o le tulaga mo le tusiaina o faʻamatalaga.
  • Afai e iai ni au fesili pe mana'o e lipoti atu se fa'afitauli e feso'ota'i ma lenei fiafia, lafo mai se imeli i [email protected].

Faitau atili