PS3 Fiafia: MotorStorm Apocalypse

Anonim

Ina ia faia lenei mea, na'o le "Like" ile matou itulau Facebook e te lesitala ai

Vaega 1: i le 14th, 16th, 18th, 20th ma 22nd o Tesema o le a matou faia ai se fesili ile 1pm ma 9pm e fesoʻotaʻi ma Razão Automóvel poʻo Sony Playstation. O le tagata muamua e tali sa'o se fesili e alu sa'o i le vaega lona 2, e faia i le aso 23 o Tesema. (E 10 le aofaʻi, o lea e 10 avanoa ma o le a tuʻuina atu fesili ile facebook)!

Vaega 2: e toa 10 tagata auai (o le 10 na tali sao i le vaega muamua) ma e 3 fesili o le a tuuina atu i nei sui e 10, tasi i le 13:00, tasi i le 18:00 ma le isi i le 21:00. E tutusa le faiga, o le tagata muamua e tali sao, e otometi lava ona pasi i le Grand Final, e faia i le 10 pm i le aso lava lea.

Mulimuli: o le a faitau faatasi ma le toa 3 o le vaega lona 2, ma o le a na o le tasi le fesili i le 10 pm i le aso 23 o Tesema, o le muamua o nei 3 faaiu e tali sao, ave le PS3 Game i le fale.

Ae le na o le pau lena, o le tulaga 2 ma le 3 e agavaa foi i faailoga, o le a latou maua le pusa o le faamamaina o taavale (Faamalama Faamalama ma le faamamaina o totonu).

FAIGA FA'AFIO:

PS3 Fiafia: MotorStorm Apocalypse 22753_1

Aotelega:

1) Pei i luga ole facebook

lua) I le Vaega 1: Ia vave ona tali sa'o se tasi o fesili e 10;

3) I le Vaega 2: Ia vave ona tali sa'o se tasi o fesili e 3;

4) I le Fa'ai'uga: Ia vave ona tali sa'o se fesili!

I se isi faaupuga, e tatau ona e taliina le maualuga ole 3 fesili e ave ai le PS3 Game ile fale.

I lenei auala, o le manumalo o le tauvaga o le a avea ma se manumalo saʻo ma o le a leai ni faʻailoga e faʻatupu ai masalosaloga e uiga i le manumalo!

O i latou e manumalo i lenei tauvaga e tatau ona tu'u le fuaiupu lea i luga o le puipui o latou Facebook: Faatasi ai ma Reason Automobile ma Sony Playstation, na faatoa ou manumalo lava i se taaloga PS3!

Faamolemole ia matau o lenei fiafiaga e aoga mo na o le atunuu tele Potukale!

O lenei anotusi e lagolagoina e
PlayStation

Faitau atili