E silia ma le 8000 kilomita «le loloto!» i le Nürburgring. O taavale ta'aloga a Audi ua pagatia...

Anonim

O le Nürburgring o le nofoaga autu o suʻega mo faʻailoga autu a Europa (ma tua atu) ua lauiloa. O le mea atonu e le o iloa e le to'atele, e ese mai i mea e ono fa'ailoa mai e nisi o fa'asalalauga vitiō, o le fa'ata'ita'iina o fa'ata'ita'iga a'o le'i tu'uina atu e le'o manatu mama, e fa'afeagai.

I se faʻatalanoaga ma le Motor Authority, o le ulu o le atinaʻeina o oloa i Audi Sport, Stephan Reil, na saunoa e uiga i le faʻagasologa o le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga RS o le "mama".

“Na fanau i luga o le ala, fausia mo le auala”

E pei o fa'ata'ita'iga uma a Audi, o fa'aliliuga RS e fa'atatau i se ma'a o su'ega tumau. Ae e le pei o faʻataʻitaʻiga i le laina A (A3, A5, ...) ma e oʻo lava i le S range (S3, S5, ...), o suʻega auala o lomiga RS e faʻaluaina le taua. Ma o le mea tonu lava i le Nürburgring Nordschliefe e tuʻuina atu e inisinia Audi vaega uma i le suʻega: faʻamalolo, taofi, taʻavale, faʻasalalau, paʻu, ma isi.

Nürburgring Audi

"O loʻo i ai se vavaeesega manino i le Audi laina. O loʻo i ai a matou faʻataʻitaʻiga faʻavae, e pei o le A4 poʻo le A5, o le S faʻataʻitaʻiga, sili atu le faʻatinoina ma faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻalelei laʻititi, ona iai lea o faʻataʻitaʻiga RS, lea e fai ma sui o le maualuga e mafai ona ausia i vaega taʻitasi i tulaga o le faʻatinoga. fa'aumiumi ma fa'amalosi le ta'avale”.

Stephan Reil faʻaalia o se tasi o suʻega sili ona faigata o le suʻega tumau - e sili atu i le 8000 km i luga o le ala "Green Inferno", o nisi taimi ma avetaʻavale tauvaga i le uili. O nei su'ega na'o ia e mafai ona alu i le lua i le tolu vaiaso, ae le gata i lea, ona o lo'o fa'atinoina i le mulimulita'i i tapula'a sa'o - e leai se mea e fa'aletonu. O le su'ega mulimuli e fa'atatau i tagata fa'atau ma le lomitusi fa'apitoa.

Faitau atili