Manatu Fa'anatura. Le lumanaʻi i mata o Peugeot

Anonim

I le vaiaso talu ona maeʻa lana amataga aloaia i le Mobile World Congress i Barcelona, o le Peugeot prototype fou ua faʻaalia i lona matagofie uma iinei i Geneva.

O le Peugeot 3008 atonu na manumalo i le 2017 International Car of the Year award, ae e mautinoa lava e le na o le pau lea o le mafuaaga o le fiafia i le Peugeot stand i le Geneva Motor Show.

O le French brand na aumaia lana faʻataʻitaʻiga fou i Geneva, le Peugeot Instinct Concept . E sili atu nai lo le faʻamoemoeina o se taʻavale e mafai ona gaosia, taʻavale taofi, o se faʻataʻitaʻiga lea i le lumanaʻi mamanu lea e tuʻuina mai ai ia i tatou ni faʻamatalaga e uiga i le auala e mafai ai ona faʻaogaina tekinolosi taʻavale i le lumanaʻi Peugeot.

Manatu Fa'anatura. Le lumanaʻi i mata o Peugeot 22814_1

E LE'I MISIA: Opel i lima o le PSA Group

O le faʻamoemoeina o se lumanaʻi e leai se faʻalavelave a tagata i le avetaavale, o le Instinct Concept na faia ma le taugata ma le mafanafana i luga o le mafaufau. I totonu, o le Peugeot's i-Cockpit system o loʻo iai ile 9.7-inisi le mata.

Manatu Fa'anatura. Le lumanaʻi i mata o Peugeot 22814_2

Faʻalagolago i le auala taʻavale - Avea pe Tutoʻatasi - e mafai ona toe faʻafoʻi le uili i le dashboard, ma o le tulaga o nofoa e otometi lava ona faʻatulagaina mo se tietiega sili atu le toʻa.

I fafo, e faaopoopo atu i foliga muscular na tosina atu ai le au tusitala i le Peugeot stand, o le mea autu o le saini susulu ma moli LED (luma ma tua), mea pueata pito i tua o faʻata i tua ma "faitotoa pule i le ola".

O le Peugeot Instinct Concept e faʻaaogaina se afi afi, o faʻamatalaga e le o iloa nei, ae e tusa ai ma le faʻailoga e maua ai le aofaʻi o le 300 hp o le mana.

Manatu Fa'anatura. Le lumanaʻi i mata o Peugeot 22814_3

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili