Suzuki Swift i Sineva. O mea fou uma mai le fa'aoga Iapani

Anonim

Na faatoa faʻaalia e Suzuki le Swift fou. O le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu a Iapani e iai se sitaili masani, ae e matua fou lava.

O Suzuki o loʻo i totonu o le Swift se tasi o ana faʻataʻitaʻiga taua, faʻatasi ai ma le sili atu i le 5.3 miliona iunite faʻatau atu talu mai le 2004. E pei o lea, e leʻi solomuli le faʻailoga Iapani mai le atinaʻeina o le tupulaga fou o lana faʻataʻitaʻiga lauiloa, e amata i le tulaga, e igoa ia Heartect, Debuted by Suzuki Baleno ma o le a tautua uma ituaiga o faʻataʻitaʻiga i le vaega A ma B. O lenei faʻavae o se vaega autu e faʻamalamalamaina ai le Swift fou, e pei ona taulaʻi atu i se faasologa o tulaga atoatoa mai le muamua, e pei o le afifiina ma le mamafa atoa.

2017 Suzuki Swift i Sineva

O le Suzuki Swift fou e pu'upu'u 10 mm (3.84 m), lautele 40 mm (1.73 m), pu'upu'u 15 mm (1.49 m) ma le uili e umi atu i le 20 mm (2.45 m). O le tulaga o ato ato ua tupu mai le 211 i le 254 lita, ma o le pito i tua e 23 mm le tele o avanoa i le lautele ma le maualuga. O loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina lelei o avanoa i luga o le faʻavae.

O se tasi o faʻamanuiaga sili o le Heartect platform o lona mamafa tonu. O faʻataʻitaʻiga na maua mai i lenei faʻavae fou, e pei o le Baleno ma Ignis, e ofo tele le malamalama, ma o le Swift fou e leai se faʻalavelave. O le Suzuki Swift sili ona mama e na o le 890 kilokalama, o se 120 kilokalama matagofie e itiiti ifo nai lo lona muamua.

2017 Suzuki Swift i Sineva

I le va'aia, o le fa'ata'ita'iga fou e fa'atupuina ai autu masani a ona tuaa ma fa'aopoopo atili elemene fa'aonaponei, e pei o le fa'alava pito i luma ma le fa'a'aono e fa'alava fa'alava ma le "floating" C-poutū. O le Suzuki Swift e vavae ese le taualuga mai le tino, ona o isi pou e tumau pea le uliuli, e pei o latou muamua.

O lo'o natia le 'au o le faitoto'a pito i tua, ma avea ma vaega o le fa'afoliga fa'afoliga o le vaega fa'aiila pito i tua. O le Suzuki Swift foi na leiloa lona tolu-faitotoa tino, faʻamaonia le faʻaogaina o lenei faʻataʻitaʻiga masani masani.

E iai le hybrid, ae leai se tiso

Mai Baleno na ia "gaoi" afi. I se isi faaupuga, o le mea taua o le a tolu-cylinder Boosterjet o le lita gafatia ma le 111 hp ma le 170 Nm, ma le 1.2 DualJet fa-cylinder, ma le 90 hp ma le 120 Nm. o le semi-hybrid variant, le SHVS (Smart Hybrid). Ta'avale a Suzuki).

I lenei fesuiaiga, lea e faaopoopo na o le 6.2 kilokalama i le mamafa atoa o le taavale, o le ISG (Integrated Starter Generator) e faʻaaogaina galuega a le afi afi ma le afi afi ma o loʻo tuʻufaʻatasia e le faiga le toe faʻafouina. Faʻatasi ma le 1.0 Boosterjet o le a faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le 97 g CO2 / 100km.

E pei ona masani ai, o le Swift o le ai ai foi se faʻataʻitaʻiga taʻavale atoa e siitia ai le kilia o le eleele i le 25mm.

Suzuki Swift i Sineva. O mea fou uma mai le fa'aoga Iapani 22815_3

O totonu ua matua fa'afouina. O lo'o tu mai se mata'ilima fou i totonu o le fa'amafanafanaga tutotonu - o lo'o fa'asaga atu nei i le lima tikeri aga'i i le aveta'avale -, ofoina atu le Android Auto ma le Apple Car Play. Faatasi ai ma isi meafaigaluega o loʻo i ai, matou te faʻamalamalamaina moli LED i le ao ma tua ma taofi faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi. O tulaga maualuga o mea faigaluega e mafai ona aofia ai le fa'atonutonuina o va'a fe'avea'i, ulufale e leai se ki ma fesoasoani i le ala.

Ina ua maeʻa le tuʻuina atu o le Swift fou i Sineva, o faʻamoemoega masani e tulaʻi mai e uiga i le Swift Sport i le lumanaʻi. O le maualalo o le mamafa o le augatupulaga fou i le tuʻufaʻatasia ma le hypothetical 1.4 Boosterjet o le Vitara S, folafola mai se Swift Sport e sili atu le saoasaoa. Afai e tumau pea le malosi o tomai o ona tuaa, faʻatasi ma le gafatia, e folafola mai o se mataupu ogaoga o le "Ou te manaʻo i ai!"

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili