New Ferrari F12tdf: mo na'o ni nai

Anonim

O le Ferrari F12tdf fou o le faʻaopoopoga fou lea i le fale o Maranello. Faʻatapulaʻa i le 799 iunite, faʻaopoopo i se mamanu lofituina, e ofoina atu faʻafiafiaga mataʻina.

E le o le "GTO" poʻo le "Speciale". O le faʻataʻitaʻiga a Italia ua leva ona faʻatalitali na faʻaigoaina o le "tdf" e faʻaaloalogia ai le Tour de France, o le tuuga tumau lea na pulea e Ferrari i le 50s ma le 60s. Faʻavae i luga o le F12 Berlinetta, o le 6.3 V12 afi ua maua nei le 40 hp sili atu, mo. le aofaʻi o le 780hp ma le 705Nm o le malosi. Faʻafetai i lenei faʻaleleia, o le Ferrari F12tdf e mafai ona faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le 2.9 sekone, aʻo leʻi oʻo i le maualuga o le saoasaoa o le 340 km / h. Manava…

VAAI FOI: Ferrari Fa'amanatu le Tuto'atasi o Sigapoa Fa'atasi ai ma Fa'amatalaga Fa'apitoa F12

A fa'atusatusa i le F12 Berlinetta, o le F12tdf e fa'amanuiaina mai se fa'afouga fou o le 7-saosaoa lua-clutch gearbox ma mea pupuu. E mata'ina fo'i le axle pito i tua, ua ta'ua o le Virtual Short Wheelbase, lea e mafai ai ona liliu uili. Ma e uiga i uili, e taua le matauina o le faateleina o le lautele o pa'u pito i luma, lea e mafai ai ona sili atu le saoasaoa i tua i tulimanu.

E tusa ai ma le faʻailoga, o le F12tdf e sili atu le aerodynamic faʻafetai i se faʻasalalauga pito i tua, o se aileron umi ma se faʻamalama pito i tua. I le 200 km / h, o le taʻavale taʻavale e maua ai le 230 kilokalama o le malosi, o se faʻaopoopoga o le 107 kilokalama i luga o le Berlinetta, lea e faʻaliliuina i le sili atu le pulea i tulimanu ma le saoasaoa i luga o saʻo. Ae mo totonu, e faʻailogaina i le lalelei ma le faigofie o le faʻailoga ua masani ai i tatou.

E leai lava se faʻamatalaga i luga o le tau, pau lava le mea mautinoa o le a sili atu le taugata nai lo le F12 Berlinetta.

New Ferrari F12tdf: mo na'o ni nai 22818_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili