O le sa avea muamua ma ta'ita'i o le Ferrari na toe fa'afouina le 296 GTB fou

Anonim

O le faʻalauiloaina o se Ferrari fou e masani lava o se mea na tupu ma i le tulaga o le 296 GTB sa faailogaina foi i se faasologa o debuts talafeagai, o le uluai faataitaiga o le ituaiga o cavalinho rampante e faaaoga se afi V6 - sei vagana ai le 206 ma le 246, lea na faalauiloaina i lalo o le Dino brand.

Afai ua uma ona matou suʻesuʻeina uiga faʻapitoa o le tale fou o le Ferrari - faʻaopoopo i le V6 o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi - i aso nei o loʻo taulaʻi atu lo matou mafaufau i lona mamanu ma e le mafai ona sili atu le taʻitaʻia o lenei iloiloga, Na saunoa Mr. Frank Stephenson.

O Stephenson sa avea ma faauluuluga o le mamanu a Ferrari talu mai le 2002, na avea ma faauluuluga toetoe lava o matagaluega uma o mamanu a le Fiat Group i lena taimi, ae tuua i le 2008 e avea ma faatonu o le mamanu a McLaren. O lona tulaga i Ferrari o le a ave e Flavio Manzoni i le 2010, o loʻo ia tausia pea i aso nei.

Ferrari 296 GTB

I le taimi o lona "liliu" i Ferrari, na matou vaʻaia le fanau mai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le F430 poʻo le FXX (faʻavae i luga o le Ferrari Enzo), ae faʻapea foʻi ma le Maserati MC12. I McLaren, o ia sa nafa ma le augatupulaga muamua o auala faʻaonapo nei, mai le MP4-12C i le P1, ma le 720S o le mulimuli lea e ave lana saini.

E oo lava i le mataupu aoaoina e mafai ona tatou maua faataitaiga e ese mai le Ford Escort RS Cosworth poʻo le muamua BMW X5, faʻapea foʻi ma le Mini muamua mai le BMW era (R50) poʻo le Fiat 500 (lea o loʻo faʻatau pea).

E le tatau ona i ai se tagata sili atu i le ogatotonu e iloilo, faitio ma faʻaalia le mea o le a ia faia ese i le Ferrari 296 GTB fou nai lo Frank Stephenson:

O le iloiloga atoa a Stephenson o le 296 GTB fou e matua lelei lava - na te iloiloina i le faaiuga, tuʻu teisi i luga aʻe o le McLaren Artura fou, e latalata tele i le 296 GTB.

O Stephenson na faʻamaonia le fiafia i le tuʻufaʻatasia o le taimi ua tuanaʻi ma le taimi nei, faʻatasi ai ma le 296 GTB e faʻaalia ai le 250 LM, aemaise lava i le faʻamatalaga o le pito i tua (air intake ma mudguard), e aunoa ma le pa'ū i totonu o le faigofie o le vaʻavaʻai faʻamalosi e afaina ai. taavale mai aso nei. O le 296 GTB e foliga mai o se Ferrari ma e foliga mai e ola e tusa ai ma o tatou faʻamoemoega o le Ferrari.

O le a se mea o le a suia e Frank Stephenson?

Ae ui i lea, o lana suʻesuʻega i vaega eseese o le taʻavale Italia fou e faʻaalia ai o loʻo i ai, i lona manatu, le avanoa mo le faʻaleleia.

Afai o le pito i luma ma le itu o loʻo matou talanoa e uiga i nisi faʻamatalaga ma faʻaoga - sei vagana ai le vaega o loʻo siomia ai le pou B, lea o le a taʻitaʻia atili ai suiga -, o lana faitioga sili e alu i tua o le 296 GTB, le tasi. lea e momoli atu ai le manatu o se Ferrari. I lona manatu, "Ferrari lea o Ferrari" e tatau ona i ai le mata lapotopoto - o le 296 GTB na faʻaalia ma faʻataʻitaʻiga saʻo, sili atu sikuea i foliga - pe na o le nofofua pe taʻilua.

O au faitioga ma fautuaga e setiina le leo mo nisi suiga numera i le uluai faʻataʻitaʻiga, lea matou te faʻaalia i lalo (e mafai ona e vaʻai i le "muamua" ma le "pe a uma" ina ia sili atu ona faʻatusatusa). Pe e te ioe i suiga ua ia faia?

Ferrari 296 GTB
Frank Stephenson Toe fai le Ferrari 296 GTB
O le sa avea muamua ma ta'ita'i o le Ferrari na toe fa'afouina le 296 GTB fou 1768_4
Frank Stephenson Toe fai le Ferrari 296 GTB
Ferrari 296 GTB
Frank Stephenson Toe fai le Ferrari 296 GTB

Su'e lau isi ta'avale

Ferrari 296 GTB
Frank Stephenson Toe fai le Ferrari 296 GTB

Faitau atili