Tesla tau na pa'ū i le vaiaso talu ai ae ua toe alu i luga

Anonim

Ina ua maeʻa Tesla i le vaiaso talu ai na faʻaititia le tau o le Model S ma le Model X (faatasi ai ma le P100D versions ua suia e le Ludicrous Performance versions) na filifili le North American brand e ... toe sii tau e tusa ma le 3%.

Ole siitaga ole tau ole Tesla e faʻatatau ile faʻataʻitaʻiga maualuga 3, Model S ma le Model X. O le $ 35,000 Tesla Model 3, na faʻasalalau mulimuli ane i le vaiaso talu ai, o le a le vaʻaia le tau o le tau.

E ui i le siʻitia o tau, na faʻailoa e Tesla e mafai e tagata faʻatau oloa ona faʻatonuina faʻataʻitaʻiga i tau tuai seia oʻo i le aso 18 o Mati.

Tesla Fa'ata'ita'iga 3 Fa'atinoga

A uma mea uma, o le a le mea na tupu?

O se mea e ofo ai na matou vaʻaia le tau o nisi faʻataʻitaʻiga taugata pa'u ile 50 afe euros (!) I le vaiaso talu ai , o se tipi na faʻasalalau faʻatasi ai ma le tapunia o se vaega tele o ana faʻatau / faleoloa (lea e mafai ai ona faʻaititia tau e tusa ma le 6% ma o le a avea ma faʻavae mo le taunuu mai o le Faʻataʻitaʻiga 3 i le $ 35,000 i luma atu o le faʻatulagaga), faʻamaonia e o le fa'ai'uga o lea fa'atauga o le a na'o luga ole laiga.

I le taimi nei, e leʻi oʻo i le vaiaso mulimuli ane, ua toe foʻi Tesla i tua. Ina ia fa'atumauina pea le tele o fa'atau/faleoloa e tatala - o se fa'ai'uga e afua mai i le fa'agasologa o le su'esu'eina ma le iloiloina po'o fea faleoloa e tapuni - toe alu i luga tau. O lea la, e na'o le afa o fa'atau/faleoloa o le a tapuni, ma nisi o lo'o faia se su'esu'ega fa'agasologa e iloa ai pe tapuni pe leai.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le mea lea, o nisi o faʻatau / faleoloa i nofoaga faʻapitoa o le a tapunia ona o le sefe o tau o le a toe tatalaina, ae faʻatasi ai ma se vaega toʻaitiiti.

E ui lava i lenei suiga i le manatu o le tapunia o le tele o ana faʻatau / faleoloa, e foliga mai o le a faʻatau atu e Tesla ana faʻataʻitaʻiga naʻo luga ole laiga, tautua tagata faʻatau e le o ni faʻatauga ae o ni faʻamatalaga, e tusa lava pe naʻo le faʻailoa pe aʻoaʻo pe faʻafefea ona tuʻu. o le fa'atonuga na'o le telefonipoto.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili