O le Mercedes-Benz S65 AMG fou na tuʻuina atu [ma le vitio] | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

O se Siamani Thoroughbred V12 twin-turbo ma le 630 hp ma le 1000 Nm torque. Ioe, o numera moni nei, aua o loʻo totoe tagata Siamani i tala fatu ma o le Mercedes-Benz S65 AMG fou lea. O le taavale sili ona malosi i lona vaega.

O fa'atinoga fa'apitoa e tu'ufa'atasia ma fa'amalosi mata'ina o uiga autu ia o le masini fou V12 AMG twin-turbo 6-lita. O le fa'aitiitia o le fa'aaogāina o le suau'u ma le usita'ia o le fa'ata'ita'iga fa'asuavai a le EU 6 e fa'aigoa ai lenei V12 mo le lumana'i. E le ta'ua lana mamanu ta'aloga matagofie ua pito i luga i uili 20-inisi.

O le fa'amalologa o ta'aloga a le AMG, e fa'avae i luga o le MAGIC Body Control system, e su'esu'e ai luga o le auala e ala i le va'ava'ai i omoomo ma le lautele o le auala, ma avea ai ma ulua'i fa'amalologa a le lalolagi, fa'atasi ma mata. E leai se aoga e fai atu, o le S65 AMG o loʻo ofoina atu le faʻapitoa ma le taugata i le maualuga maualuga ma le tele o meafaigaluega e tatau mo se ata tifaga, e faʻaleleia uma le mafanafana ma le saogalemu.

Mercedes-Benz S 65 AMG (V 222) 2013

O le S65 AMG o se taʻavale e iai le gafa ma naʻo le pau lea o le taʻavale 12-silinder maualuga mai le tagata sauniuni Siamani. O le uluai augatupulaga o le Mercedes-Benz S65 AMG na faʻalauiloaina i le 2003, o le lona lua o augatupulaga na faʻalauiloaina i le 2006 ma o loʻo faʻaauau pea i aso nei.

Tobias Moers, Taitaifono o le Komiti Faatonu a Mercedes - AMG, na ia taʻua: "E leʻi umi talu ona maeʻa le faʻalauiloaina o le S63 AMG, o le a matou faʻalauiloaina se afi fou, le S65 AMG faʻatasi ma le faʻapitoa ma le malosi le mafaatusalia, lea matou te faʻamautinoa ai se maualuga maualuga. avanoa mo le fa'afiafiaina. O lenei tupulaga lona tolu o le S65 AMG ua ofoina atu ia tatou tagata faatau faamaoni ma le mana'omia se taavale ma se masini V12 maualuga.

O le S65 AMG mataʻina e mafai ona faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le na o le 4.3 sekone, faigofie ona oʻo i le 250 km / h, o le maualuga o le saoasaoa ua uma ona faʻasalalau ona o le eletise eletise. O le malosi o le Mercedes-AMG 12-cylinder bi-turbo engine e aofia ai le faʻavavevave faʻavave i mea uma faʻapea foʻi ma le faʻaogaina lelei, faʻatasi ma le lipine mataʻina o se V12 tulaga ese AMG.

Pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga muamua, o le faʻaaogaina o le suauu na faʻaititia i le 2.4l mo 100 kilomita uma na faimalaga, o loʻo faʻaaogaina nei "naʻo" 11.9 l / 100 km. O se mea itiiti, i le ala. E tasi le mea e te manaʻo e tatala o le pulou, ae mo se mafuaaga lelei: e vaʻai i le matagofie o le afi kaponi afi e ufiufi ma le faʻailoga AMG o loʻo ufiufi ai se vaega o le atoatoa.

O le afi 12-cylinder e faʻapipiʻiina e lima ma o le afi afi a le AMG o loʻo tausisia tulaga sili ona lelei, lea e pipii i le filosofia "tasi le tagata, tasi le afi". Ina ia faʻamalosia le saʻo ma le lelei o le gaosiga, o le faʻailoga afi AMG o loʻo faʻatasi ma le saini a le Mercedes technician na faʻapipiʻiina, ma ofoina atu le faʻamaoniga mautinoa o le DNA e le mafaatusalia a Mercedes-Benz.

O loʻo fesoʻotaʻi le afi i se pusa AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC, lea e fesoasoani tele e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina, ona o le tele o le faʻaogaina o le afi, ma mafai ai ona faʻaititia le suiga pe a "naʻo" tatou te faʻamoemoe e faʻasolo i lalo o le auala.

Mercedes-Benz-S65_AMG_2014

O le AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC e tolu polokalame taʻavale taʻitoʻatasi, lea e mafai ona filifilia i le oomi o se ki i luga o le faʻamafanafanaga tutotonu: Pulea lelei (C), Taʻaloga (S) ma le Tusi Taʻiala (M). Fa'atasi ai ma le S ma le M ua filifilia, o le fa'amamafa o le ta'avale ta'aloga, fa'afiafia i le itu e sili atu ona lagona.

O le leo mataʻina o le afi V12 e faʻatumu ai o tatou taliga ma osofaʻia mea uma o loʻo siomia ai i tatou, o le tali atu o le throttle e vave tele ma faʻasolosolo atili le faʻataʻavalevale. Ae ui i lea, o loʻo iai foʻi le mode C, lea e faʻagaoioia ai le galuega amata / taofi ECO - e le o se mea malie ae e foliga mai e manaʻomia le faʻaitiitia o le faʻafefe.

O le maa lithium-ion maualuga e le mafai ona faʻaogaina i le malulu ma e iai ona fua faʻatatau, e maua ai le faʻaputuga tutusa ma le taga pateta, pe a ma le 20Kg.

Mercedes-Benz S 65 AMG (V 222) 2013

I totonu, e manava le tasi i le faʻapitoa ma le taugata, faʻatasi ma elemene mamanu taʻaloga. Na'o mea e sili ona lelei na fa'aogaina, fa'apitoa ie pa'u nappa fa'atasi ai ma fa'asologa o mea fa'aofuofu taimane. O faʻailoga o loʻo faʻamatala atu i le paʻu paʻu o nofoa taʻaloga AMG o se mea faʻapitoa.

O isi vaega o le afifi Exclusive e aofia ai le pa'u nappa pa'u i luga o le taualuga o lo'o i luga o le taualuga, mea fai mea faifa'aili, fa'ailoga taimane-mamanu ogatotonu faitoto'a ma fa'auma fafie. O nofoa ta'aloga AMG e maua ai le fa'amafanafanaga mamao mamao. Fetuunaiga eletise, galuega manatua, faʻamafanafana nofoa ma le faʻatonutonuina o le vevela o foliga masani.

I le va o savili ea o lo'o i ai se uati fa'atusa maualuga o le mamanu fa'apitoa a le IWC, o se ata e pei o le masini o le a e nofo ai. Aua o fa'amatalaga ia e 'ese'ese ai mea masani mai mea fa'apitoa.

O le S65 AMG o le a faia lona amataga i le lalolagi mulimuli ane i lenei masina i le Tokyo Motor Show ma le Los Angeles Motor Show, o lona faʻatauga o loʻo faʻatulagaina mo Mati 2014. Ae paga lea, e pei o le faʻataʻitaʻiga muamua, o le Mercedes-Benz S65 AMG fou e avanoa faʻapitoa. i le fa'asologa umi uili. Tau mo le maketi Potukale e leʻi tuʻuina atu, ae tatau ona latalata ile € 300,000.

Faitau atili