New Mercedes V-Class: faʻaalia totonu

Anonim

E ala i le faʻaalia o totonu o le Mercedes V-Class fou, ua siitia ai e Mercedes le veli i se isi faʻataʻitaʻiga o le a faʻalauiloaina i le 2014.

O le asō o se aso o faʻaaliga e sau mai Stuttgart, faʻatasi ai ma Mercedes faʻalauiloa ata muamua o totonu o se isi faʻataʻitaʻiga: le Mercedes V-Class fou, lea o le a suia ai le Mercedes Viano. O totonu, e tusa ai ma le ata fou o le ituaiga, o loʻo faʻatusalia ai se tautinoga i mea sili ona lelei ma se aura o le taʻaloga, o se lagona e manaʻo le fetu faʻailoga e ave mai lima o le avetaavale, e oʻo lava i le vae i luga o le pedal uila, e le mafai lava. galo ai o mata "e 'ai foi". E moni o loʻo tatou talanoa e uiga i se faʻataʻitaʻiga ma le limafoai, ae o le Mercedes V-Class fou e faʻamoemoe e faʻatumauina le lagona o loʻo tatou aveina se faʻataʻitaʻiga o le tupulaga fou Mercedes.

fou-mercedes-vasega-v-6

Ole peti lea e taula'i ile fa'amafanafanaga, taugata, aiga ma tagata ta'uta'ua o lo'o momoli atu ile latou fa'afiafiaga ma konaseti ile sitaili. O le Mercedes V-Class fou e maua, i totonu, mea taua e pei o pa'u ma laupapa. O leo o loʻo tuʻuina atu e faʻaalia ai foi se faʻasologa o mea e faʻaleleia, e ala i le tuʻufaʻatasia o lanu uliuli ma faʻamatalaga alumini.

fou-mercedes-vasega-v-2

O le sailiga mo se faʻataʻitaʻiga aoga ma aoga o le a le faʻagaloina, pe a uma, o Mercedes o loʻo i ai se faʻatauga talafeagai maketi i le felauaiga o tagata ma vaʻa oloa. E tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai e le faʻailoga, oi latou e fiafia i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina faʻapolofesa o le a latou maua se faʻataʻitaʻiga tele ma sili atu ona faʻaogaina o le Mercedes V-Class fou, lea e mafai ona faʻaauau pea ona faʻatau atu i lalo o le igoa Vito.

New Mercedes V-Class: faʻaalia totonu 22901_3

Faitau atili