Citroën C3 Aircross. Le fou Farani compact SUV i 3 mea taua

Anonim

Ina ua maeʻa le C5 Aircross, o le C-segment SUV na faʻaalia ia Aperila i le Shanghai Motor Show, o loʻo faʻaauau pea e Citroën lana SUV i se faʻataʻitaʻiga fou: le Citroën C3 Aircross.

Ua fuafua e suitulaga i le C3 Picasso, Citroën peti i luga o se tasi o vaega sili ona vave tuputupu ae ma lona masani savoir-faire. I lana faʻaaliga i le laumua o Farani, na faʻamaonia ai e Citroën vaega taua e tolu o lana faʻataʻitaʻiga fou. Tatou feiloai ia i latou.

#citroen #c3aircross #paris #razaoautomovel

Uma publicação partilhada por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

“Valaau a’u o se SUV”

Ua matou vaʻaia i isi ituaiga ma e leai se eseesega o Citroën. O le MPV (minivans) e tu'u atu i le SUV - tofa C3 Picasso, talofa C3 Aircross. O loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le vaega, e le gata i faʻatauga ma i talosaga, faʻafeagai ma mea na matou matauina i le vaega o tagata faʻatauvaʻa.

2017 Citroën C3 Aircross - Tua

Sa manino le Citroën i le taimi o le tuʻuina atu o le C3 Aircross: o se SUV. Fa'asino. O le C3 Aircross o se faʻataʻitaʻiga faamaoni o le C-Aircross manatu, na faʻaalia i le Geneva Motor Show mulimuli. Afai o le vaega atoa e pei lava o se MPV laiti - pupuu ma umi luma - va'aia o mea uma o le SUV o lo'o i ai uma: fa'ateleina le kilia o le eleele, uili tetele, fa'alautele, malosi foliga uili fa'aofuofu, ma leoleo i luma ma tua.

Va'ai, e mulimulita'i i tulafono laiti o talosaga lata mai a le fa'ailoga. E iu ina faʻaalia le sili atu o le vavalalata ma le C3, le Citroën taʻavale aoga, lea e le gata o loʻo tuʻuina i totonu o le laina ae o loʻo avea foi ma faʻamatalaga faʻalelei, aemaise lava i luma ma tua.

O le togafitiga faʻapitoa o le C-poutū o loʻo tu mai, e le pei o le manatu, e le maua ai ni faʻamanuiaga aerodynamic. E na o se elemene teuteu, lea e fesoasoani e fatuina le autu chromatic o le faʻataʻitaʻiga, taʻalo ma faʻamau i luga o le taualuga. O le mea e malie ai, ma e le pei o le manatu, o le C3 Aircross e leai ni Airbumps. O le C3 ma le C5 Aircross fou e ofoina atu, tusa lava pe na o se filifiliga.

2017 Citroën C3 Aircross - talaaga otooto

O le faʻaaogaina o lanu e tumau pea o se finauga malosi. E valu lanu o loʻo avanoa i le aofaʻi lea, i totonu o le lua-tone tino, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma faʻailoga taualuga e fa ma faʻaputu Lanu, e maua ai le aofaʻi o le 90 suiga talafeagai.

Le sili ona vateatea ma modular

Fai mai Citroën o le C3 Aircross o le fuafuaga sili ona vateatea ma faʻapitoa i le vaega, lea e aofia ai faʻataʻitaʻiga e pei o le Renault Captur, ma le "uso" Peugeot 2008 ma le Opel Crossland X talu ai nei.

2017 Citroën C3 Aircross - I totonu

E ui lava i ona fua fa'atatau - 4.15 m umi, 1.76 m lautele ma 1.64 m maualuga - avanoa e foliga mai e le o le C3 Aircross. O le 410 lita o atopaʻu gafatia e tuʻu ai i le pito i luga o le vaega, faʻatasi ai ma lena fuainumera e oʻo atu i le 520 lita faʻafetai i le nofoa pito i tua. . O le nofoa pito i tua ua vaevaeina i ni vaega asymmetrical se lua, lea e mafai ona fetuutuunai tutoatasi o le tasi ma le isi, ma e mafai ona fetuutuunai umi e tusa ma le 15 cm.

I le tulaga foi o le modularity, faatasi ai ma nofoa pito i tua e gaugau i lalo, e mafai ona maua se fola o le ato mafolafola faʻafetai i se fata feaveaʻi e mafai ona tuʻu i luga o le lua maualuga. Mulimuli ane, o le pito i tua o le nofoa pasese pito i luma e mafai foi ona gaugau i lalo, faʻatagaina le felauaiga o mea i luga ole 2.4 mita le umi.

Citroën C3 Aircross. Le fou Farani compact SUV i 3 mea taua 22916_5

O totonu e mafai foi ona faʻapipiʻiina, pei o fafo, faʻatasi ai ma siosiomaga eseese e lima e filifili mai ai.

Sili atu fa'amalieina

E pei o le C5 Aircross, o le C3 Aircross ua faʻapipiʻiina i le Citroën Advanced Comfort program, o se faiga faʻamalolo e folafola mai e toe aumai le "kapeta lele" - aʻoaʻo atili e uiga i lenei tekinolosi iinei.

Ae o le soifua manuia i luga o le laupapa e ausia foi faʻafetai i le faʻaopoopoga o meafaigaluega fou, pe o le avanoa e maua ai se taualuga tioata faʻataʻavalevale tele, poʻo le faʻaopoopoina o meafaigaluega faʻatekonolosi.

2017 Citroën C3 Aircross

E 12 fesoasoani aveta'avale ma fa tekonolosi feso'ota'iga. O mea taua o le Color Heads-Up Display, o le mea pueata pito i tua ma le C3 Aircross e mafai ona faʻailoaina i matou e fai se kofe malolo, pe a matou faimalaga i luga atu o le lua itula i le saoasaoa i luga atu o le 70 km / h.

I le tulaga o se SUV, e pei ona taʻua e Citroën, ma e ui lava e naʻo avanoa i le taʻavale e lua-uili, o le C3 Aircross e mafai ona faʻapipiʻiina ma le Grip Control, faʻatautaia le feʻaveaʻi i luga o ituaiga eseese o luga, ma faʻatasi ai ma se fesoasoani e faʻatoʻilaloina le tele o faʻaoga. , pulea le saoasaoa.

I totonu, o le telefoni feaveaʻi o loʻo molia i le uaealesi ma le faʻataʻitaʻiga o le Faʻaaliga - e fetaui ma Apple Car Play ma le Android Auto.

i Potukale i le tautoulu

O le C3 Aircross fou o le a taunuu i Potukale i le afa lona lua o lenei tausaga ma o le a avanoa i le tolu penisini ma le lua afi tiso. I le penisini matou te maua ai le 1.2 PureTech ma le 82 hp, lea faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le turbo o le ai ai le 110 ma le 130 hp versions. Na maua e Diesel le 1.6 BlueHDI ma le 100 ma le 120 hp.

O lo'o avanoa uma i le ono-saosaoa manual gearbox. O le 110 horsepower 1.2 PureTech e mafai ona faʻapipiʻiina i le EAT6 faʻasalalauga otometi, faʻapea foʻi ma ono saoasaoa.

Le Citroën C3 Aircross o le a gaosia i Zaragoza, Sepania ma o le a avanoa i atunuu e 94.

Faitau atili