Ua faalauiloa e le malo o Siamani le toe manatua o le 95 afe Opel ma afi tiso

Anonim

O su'esu'ega i le fa'aogaina o masini fa'ato'ilalo e fa'aauau pea i Siamani. O le taimi lea, na faʻatonuina e le pulega feterale a Siamani, KBA, e ala i le Matagaluega o Felauaiga, e 95,000 taʻavale. opel ia aoina ma faafou i tulaga tau pulega afi afi.

O le fua o le taunuuga o suʻesuʻega talu ai nei na faia i nofoaga o le Siamani brand, lea na maua ai polokalame komepiuta e fa e mafai ona suia le faʻaaogaina o taavale i le 2015, e tusa ai ma lipoti a Reuters.

E tetee Opel i moliaga

Na tali atu Opel i se faʻamatalaga, muamua faʻamaonia suʻesuʻega na faia e le ofisa loia a le malo i Rüsselsheim ma Kaiserslautern; ma lona lua, o le tetee i tuuaiga o le faaaogaina o masini manipulative, fai mai o latou taavale o loo tausisia tulafono faatonutonu o loo i ai nei. E tusa ai ma se faʻamatalaga mai ia Opel:

E le'i mae'a lenei faiga. E le o tolopoina e Opel. Afai e tuuina atu se poloaiga, o le a faia e Opel se tagi faaletulafono e puipuia ai o ia.

O faʻataʻitaʻiga ua afaina

O fa'ata'ita'iga fa'atatau mo le aoina mai e le KBA o le Opel Zafira Tourer (1.6 CDTI ma 2.0 CDTI), le Opel Cascada (2.0 CDTI) ma le augatupulaga muamua o Opel Fa'ailoga (2.0 CDTI). Faʻataʻitaʻiga na faʻaputuina e Opel lava ia i se gaioiga ofo fua i le va o Fepuari 2017 ma Aperila 2018, faʻatasi ai ma le faʻamoemoe lava e tasi.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ole numera ole Opel e matua ese lava mai numera na tuʻuina mai e le KBA. Fai mai le igoa Siamani na'o 31 200 taavale na aafia i lenei galuega toe manatua, lea e sili atu i le 22,000 ua uma ona vaaia a latou polokalama faʻafouina, o lea naʻo le itiiti ifo i le 9,200 taʻavale o le a aofia i le Aso Gafua talu ai na faʻasalalau e le Matagaluega o Felauaiga a Siamani, ae le o le 95,000.

E i ai ni au masini fa'aogaina pe leai foi?

Opel ioeina i le 2016, ma e le o le tagata gaosi muamua na faia, o le polokalama faʻaaogaina, i lalo o nisi tulaga, e mafai ona tape lelei le faʻaogaina o kesi kesi. E tusa ai ma ia, ma e oʻo lava i isi tagata gaosi oloa o loʻo faʻaaogaina le faiga lava e tasi, o se fuataga o le puipuiga afi, ma e matua manaia lava.

O le fa'atulafonoina o lenei fua, fa'amaonia e va i le tulafono, o le mea tonu lava lea o lo'o nofo ai masalosaloga a le au Siamani, o ana su'esu'ega ma fa'asalalauga o aoina ua uma ona a'afia ai le tele o tagata faufale.

Faitau atili