Ua fiu i uaea i taavale eletise? E le o toe mamao ona o'o mai lea o le fa'atonuga

Anonim

O le faʻamaoniga na maua mai ia Graeme Davison, sui peresitene o Qualcomm, o se tasi o kamupani taʻutaʻua i le atinaʻeina o tekonolosi faʻapipiʻiina i totonu o taavale.

I lana tautalaga i le Paris Grand Prix o le Formula E World Championship, i le faaiuga o Aperila, na faasilasila ai e le ofisa e faapea "i totonu o le 18 i le 24 masina, o le a mafai ona okaina taavale eletise ua faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o tekonolosi".

Fai mai Graeme Davison, e mafai ona maua le telefoni feaveai i luga o auala, pe a uma ona faʻaalia e le kamupani lona gafatia. E ui lava o le peti, i le mea muamua, e ala i le faʻaogaina o auala faʻapipiʻi.

E faapefea ona aoga?

E tusa ai ma le kamupani, o le fofo e faʻavae i luga o se laupapa e fesoʻotaʻi i le eletise eletise ma faʻapipiʻi i luga o le fola, lea e faʻaosoina ai le tele o maneta i le taʻavale. E na'o le ta'avale e mana'omia le fa'apipi'iina o se mea e fa'aliliuina ai nei pulu maneta i le eletise.

Qualcomm, e le gata i lea, o loʻo faʻataʻitaʻiina lenei tekinolosi mo sina taimi i le taimi nei, i le Formula E World Cup, aemaise lava, o se auala e faʻaalu ai maʻa o taʻavale aloaʻia ma fomaʻi.

Tekinolosi o le a sili atu ona taugata ... i le amataga

E tusa ai ma Davison, o le induction charging atonu e sili atu le taugata nai lo le cable charging system, ae naʻo le amataga. A'o fa'asalalauina le tekonolosi, e tatau ona fa'atau atu i tau e tutusa ma tau o le cable solution.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

E pulea e le au gaosi le tau, ae ua latou faʻaalia foi latou te mananaʻo i le tau faʻatau o faiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi ia tutusa ma le faʻaogaina o fofo. O le a faʻalagolago i le gaosiga, e ui lava, i nai tausaga muamua, e foliga mai o loʻo i ai se eseesega, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o tekinolosi faʻamaonia e sili atu le taugata. Ae ui i lea, afai lava e lava le voluma ma le matua, e foliga mai o le a leai se eseesega o tau i le va o ituaiga e lua o uta.

Graeme Davison, Sui Peresetene o Atinaʻe Pisinisi Fou ma Maketi i Qualcomm

Faitau atili