SEAT Ibiza fou na tuʻuina atu i tagata lautele i le Geneva Motor Show

Anonim

SEAT na faʻalauiloaina le SEAT Ibiza fou i tagata lautele i le Geneva Motor Show. O ata ia o le SEAT model fou, ola i le Swiss event.

E tusa o le masina talu ona faʻaalia le lalolagi i Barcelona, o le SEAT Ibiza fou na faʻaalia i luga o le tulaga i le faleoloa Suiselani. O le lona lima o augatupulaga Ibiza o se tasi o mea sili ona taua mo le faʻailoga Sipaniolo ma o loʻo i lalo o le atinaʻe talu mai le 2014.

LIVEBLOG: Mulimuli i le Geneva Motor Show ola iinei

Um carro sofre no Salão de Genebra… #seat #seatibiza #salaodegenebra #gims #geneva #razaoautomovel #portugal

A post shared by Razão Automóvel (@razaoautomovel) on

I le pito i fafo o le SEAT Ibiza fou, o le fesoʻotaʻiga i le SEAT Leon e manino, aemaise lava i le pito i luma. O le grille pito i luma, intakes o le ea ma vaega mama ua toe faʻaleleia e faʻaopoopo se uiga taʻaloga i le Ibiza fou. I le pito i tua, sa toe faʻaleleia foʻi moli ma faʻamau.

I totonu o le fale, ua toe faʻaleleia atoa, o le augatupulaga aupito lata mai o le faʻaogaina o le faʻailoga, tuʻu i le ogatotonu i luga o le dashboard fou.

I le faaopoopo atu i le tele o tekinolosi i luga o le vaa, o le SEAT Ibiza fou o le a sili atu le vateatea, faʻafetai i le faʻaogaina o le MQB A0 platform - o se faʻamuamua muamua mo SEAT ma mo le Volkswagen vaega - lea na faʻatagaina mo le faʻateleina o le uili (sili atu i le 95). mm) e aunoa ma le faateleina o le umi. O le a faʻatagaina foi oe e faʻaitiitia le mamafa ma faʻaleleia atili i le mataupu malosi, o se itu taua i taimi uma mo le faʻailoga Sipaniolo.

I lenei augatupulaga fou, ua lafoaia e le SEAT le van (ST) ma le tolu-faitotoa (SC) eseese, ma o le mafuaaga lea o le a ofoina atu ai le Ibiza i le 5-faitotoa version (i ata).

2017 Nofo Ibiza i Sineva - pito i luga

Inisinia

Vagana ai le 150 hp 1.5 TSI poloka e naʻo le taunuu mai i le faaiuga o le tausaga (o le muamua o le a amata i le Tapolo), e mafai ona tatou faʻamoemoe i poloka masani e tolu ma le fa-cylinder mai le VW Group. Faatasi ai ma i latou, matou te faʻamaonia le afi 1.6 TDI i faʻasologa o le 80, 95 ma le 110 hp. I afi penisini, o le fetu o le 1.0 TSI lauiloa i le 95 ma le 115 hp versions.

SEAT Ibiza fou na tuʻuina atu i tagata lautele i le Geneva Motor Show 22978_2

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili