Bugatti Veyron Legends: o se saafiafiga i le talafaasolopito o le ituaiga

Anonim

O lea la ua fa'amoemoeina le isi augatupulaga o Bugatti Veyron, o lo'o tu'u fa'atasi fa'asalalauga tala'aga mo le taimi mulimuli i luga o le Pebble Beach, a'o le'i valavala. Atonu e faavavau.

E ono Bugatti Veyron Legends, o se aiga o kopi na faʻalauiloaina e faʻaaloalogia ai le talafaasolopito o le ituaiga. O faʻataʻitaʻiga taʻutaʻua taʻitasi e faʻavae i luga o le Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, o lona uiga, o le sili ona malosi ma sili ona vave o Veyrons uma: 1200 hp ma 1500 Nm, ave mai se poloka o 8l ma 16 cylinders i W, ma 4 turbochargers. Tulaga e fa'aliliu ile 2.6 sec. mai le 0 i le 100 km/h ma le saoasaoa maualuga o le 408.84 km/h.

Na amata uma lava i le tausaga talu ai na tatalaina ai Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Jean Pierre Wimille , o se faʻaaloalo i le pailate lauiloa ma le Bugatti Type 57 G, faʻaigoaina "le Tank". O manuia ta'aloga a Bugatti ma lenei ta'ito'alua i le 24 itula o Le Mans, o le a mulimuli ane fa'amalosia ai le fa'ailoga o le fa'ailoga ma avea ma fa'alauiloa mo isi va'alele.

Bugatti Veyron Legends

I le tausaga lava lea, o le a tatou iloa ai se isi lomiga faapitoa o le Bugatti Veyron Legends: o le lomiga Bugatti Veyron Grand Ta'aloga Vitesse Jean Bugatti . O le taimi lea, na faʻaaloalo ai le atalii o le faʻavae o le faʻailoga, Ettore Buggati, faʻaaogaina le avanoa e toe maua ai le mea lilo ma le matagofie o le Bugatti Type 57SC Atlantic, o se tasi o taʻavale sili ona mataʻina ma o se tasi o le mea e sili ona seasea ma na o le 4 iunite na gaosia. . O tau latou te ausia i aso nei i faʻatautuʻi e maua ai e soʻo se tagata aoina le afu.

Bugatti Veyron Legends

E tasi le masina a o leʻi oo i le faaiʻuga o le 2013, o le a tatou toe iloa ai se isi lomiga faapitoa. Tuuina atu i le Dubai Show, o le lomiga na faʻaalia i tagata lautele Bugatti Veyron Grand Ta'aloga Vitesse Meo Constantini . O lenei lomiga na faʻaaloalo i se isi avetaavale lauiloa o loʻo galue mo Bugatti: Meo Constantini. Avetaavale na maua le fiafia e ave le Bugatti Type 35, o le ta'avale sili ona iloga i tuuga afi. O Meo Constatini, na ave le Bugatti Type 35, na nofotupu ma faatoilaloina toetoe lava o mea uma e maua i lena taimi. O se vaega na amata mai le 1920 seia oo i le 1926.

Bugatti Veyron Legends

I le 2014 o le a oʻo i le taimi tatou te iloa ai isi vaega faʻapitoa e 3 o loʻo misi ma e amata uma ia Mati, i le Geneva Motor Show. O le taimi lea na fa'atulaga ai le fa'aaloaloga Rembrandt Bugatti , uso laitiiti o Ettore Bugatti, na faavaeina le faailoga.

Rembrandt Bugatti e le gata e tatau ona taʻua mo le avea ma uso o ia, ae sili atu mo le avea ma se tasi o tusiata sili ona mataʻina o le seneturi. XX. O le a fa'atasi o ia ma le Bugatti brand e fa'avavau, pe a uma ona vaneina se elefane siva, lea na mulimuli ane teuteu ai le pulou o le Bugatti Type 41 Royalle, le fu'a a le fa'ailoga taugata.

Bugatti Veyron Legends

I le masina mulimuli ane, na faʻafeiloaʻi ai i matou i se lomiga fou o le Bugatti Veyron Legends, faʻatasi ai ma le faʻamatalaga faʻapitoa. Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Black Bess , o le taimi lenei o le saafiafiga sa faapitoa mo le taavale lea mo le taimi muamua na mafai ai ona ausia le igoa o le taavale sili ona vave gaosiga i le lalolagi i le 1912, le Type 18. Faatasi ai ma le na o le 100 hp na maua mai i le 5l poloka ma 4 cylinders, le Type 38. sa mafai ona o'o i le 160 km/h.

Bugatti Veyron Legends

Faatasi ai ma lomiga 5 ua uma ona i ai i se vaaiga mamao, matou te le maua le mea mulimuli ma sili ona lauiloa o mea uma, lea e totogi ai le saafiafiga i le na faavaeina le ituaiga, Ettore Bugatti. O lenei fa'amatalaga fa'apitoa fa'apitoa e aumaia fa'atasi ai ma se fa'aaloaloga i le mata'ina o Ettore Bugatti: o le ituaiga tele 41 Royalle.

Ettore Bugatti, na amata o se tagata aperenitisi i se uila afi ma uila afi i le 17 o ona tausaga. O le galuega faataitai i le faleaoga Milanese o le a maua ai e ia le tele o mea mo Ettore e amata ai lana uluai fausiaina o se taavale afi, muamua ma se uila afi ona sosoo ai lea ma se taavale, ma maua ai se faailoga i le Milan International Fair. stints i kamupani e pei o De Dietrich ma Deutz o le a faʻalauiloaina o ia i se galuega manuia. O totoe? O le vaega o totoe o le talafaasolopito ma e mo tagata uma e vaʻaia.

Tala o le Bugatti Veyron

E naʻo le 3 iunite na gaosia i faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le Bugatti Veyron Legends, ma maua ai le aofaʻi o 18 taavale e oʻo atu i le aofaʻi matagofie o le 13.2 miliona Euro ma e ui lava i tau, o loʻo faʻatau uma.

Tala o le Bugatti Veyron

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili