Oran Sands na alu i le silia ma le 3 itula i le taamilomilo e seti se faamaumauga

Anonim

O le faʻalavelave i le alu ese mai se taʻamilosaga na avea ai Oran Sands ma faʻamaumauga o le lalolagi.

Na amata uma ina ua misia e Oran Sands se ulufafo i se taamilosaga. Na leiloa o ia i luga o le ala i le galuega ma, ina ua misi le sao i fafo, sa toe faamalosia o ia e toe taamilo i le taamilosaga tasi. A o toe savali atu o ia i le isi taimi, sa ia tilotilo solo ma iloa ai e leai se tasi na matauina lana mea sese a o o atu taavale i totonu ma fafo o le taamilosaga e aunoa ma le iloaina… O lea na mafai ai ona ia faia lena taamilosaga i le aso atoa, e aunoa ma se tasi na iloaina.

A o ia savali solo ma solo, na ia manatua e leai lava se tasi na taumafai e manumalo i se faamaumauga uiga ese e pei o lenei. O lea, i le tetee atu ia te ia lava, na ia filifili ai o ia o le a avea ma se tasi e ave le igoa o le tele o taimi e faaalu i le taavale i se taamilosaga.

FESOASOANI: Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC Seti Guinness Record

O le popole e uiga i sala tupe mai leoleo i le lotoifale, na alu ai Sands e talanoa ma Mayor Jim Brainard, o le na faʻatagaina ma le fiafia o ia e faia le luʻi ma na oʻo lava i le taamilomilo ma le tagata o loʻo umia faʻamaumauga.

Ina ua mavae le tolu itula, 34 minute ma 33.24 sekone, Oran Sands i le uili o le Volkswagen Cabriolet 1987, na manumalo i le talafaamaumau o le lalolagi, na pueina e le Record Setter (Guinness Book Records tauva), lea e talia molimau i le ata vitio. Tuu atu i le tagata e umia faamaumauga e sauni, aua o le manatu sa i luga o le ea ma o loʻo i ai i latou o loʻo mananaʻo e manumalo i lana tala!

Saunia Vomidrine ma taofi le vitio o Oran Sands na talepeina le talafaamaumau o le lalolagi.

Ata: Auala ma Ala

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili