e-SEGURNET: Fa'amatalaga faauo feavea'i ua avanoa nei

Anonim

Le talosaga e-SEGURNET ua i luga ole laiga. Mo le taimi nei, e na'o le Android operating system e maua, ae o le a vave ona o'o mai i iOS ma Windows 10.

E pei ona matou lipotia i le amataga o Novema, o le Associação Portuguesa de Insurers (APS) faatoa faʻalauiloaina se app e sui ai le Tautinoga Faauo i luga o pepa.

O le app na faʻalauiloaina i le aso ma ua taʻua o le e-SEGURNET.

O le a lena

e-SEGURNET o se talosaga e leai se totogi, saunia e Asosi Potukale o Inisiua (APS) faatasi ai ma kamupani inisiua e feso'ota'i, lea e mafai ai ona e fa'atumu se lipoti o fa'alavelave tau ta'avale i le taimi moni ma lafo vave atu i kamupani inisiua ta'itasi.

E faapefea ona galue

O lenei app o se isi mea i le ta'utinoga masani pepa faauo (lea o le a faʻaauau pea), e faʻaalia ai le tele o mea lelei nai lo lenei. Aemaise lava, o le muai resitalaina o faʻamaumauga i luga o avetaavale ma a latou taavale, puipuia o mea sese i le faʻatumuina o le nofoaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻaitiitia le umi o lenei faiga.

e-saogalemu

O le isi tulaga lelei o le avanoa o le telefoni feaveaʻi e faʻasoa le geolocation o le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le app ma le auina atu o se ata ma faʻamaumauga multimedia o le mea na tupu.

I se faapuupuuga, o le sili sili ona lelei mulimuli o le saoasaoa lea i le faʻafesoʻotaʻi o le tagi i le au inisiua, talu ai o le faʻamatalaga e otometi lava ona tuʻuina atu, aloese mai femalagaaiga ma pepa tiliva. Afai e iai sau masini e iai le Android operating system, kiliki iinei e download ai le e-SEGURNET.

Tele APS Tala Fou

I lana tautalaga i le au lomitusi, Galamba de Oliveira, le peresitene o le APS na faapea mai "e-SEGURNET, i le faaopoopo atu i le sili ona atoatoa o lona ituaiga i Europa, o se meafaigaluega taua mo tagata taʻavale a Potukale, pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le a latou i ai. mafai ona lipotia se tagi, e oo lava i tulaga o le taʻutinoga filemu, ma le faʻaitiitia o le ofisa pule, i se auala vave ma sili atu ona faʻaoga".

E tusa ai ma le ofisa, e-SEGURNET o se tasi lea o le tele o tala fou o loʻo saunia e le APS o se vaega o lana fuafuaga e faʻalauiloa ai le numera o le vaega o inisiua.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili