O le E-Berlingo Multispace o le talosaga eletise fou mai Citröen

Anonim

Citroën faatoa tuʻuina atu le fou E-Berlingo Multispace, o se 100% eletise eletise lea, e tusa ai ma le Farani faʻailoga, e le faʻafefeteina le agavaʻa.

O se faʻamatalaga i le vaega mo le sili atu i le 20 tausaga, o le Citroën Berlingo faatoa manumalo i se kopi e leai se faʻamalama, le fou. E-Berlingo Telespace . E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, na tuʻuina atu e Citroën le afi PureTech ma BlueHDi i tua e fiafia i se afi eletise, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le 170 km.

O le E-Berlingo Multispace e fa'atasi ma C-Zero ma Berlingo Van i le tele o talosaga "si'osi'omaga" i le laina Citroën.

E sili atu ona lelei afi eletise

Faʻatatau ia i latou o loʻo nonofo i taulaga poʻo i fafo, o le E-Berlingo Multispace ua faʻapipiʻiina i se afi eletise ma le 67 hp ma le torque o le 200 Nm, avanoa vave. O le afi eletise e fesoʻotaʻi ma se faʻasalalauga otometi tasi-fuafua ma faʻamalosia e lua pusa lithium-ion (22.5 kWh), o loʻo i lalo o le fola ogalaau, lea e maua ai se 170 kilomita le mamao.

E tusa ai ma le faʻailoga, o lenei fofo e mafai ai ona maua se ogatotonu o le kalave e sili ona aoga mo le paleni malosi o lenei ituaiga o tino.

O le E-Berlingo Multispace o le talosaga eletise fou mai Citröen 23053_1

I totonu o fale masani, o le taimi e totogi ai e eseese i le va o le 8:30 i le taeao ma le 3 i le afiafi, e fuafua i le amperage o le outlet. I se isi itu, o le E-Berlingo Multispace o loʻo i ai se faiga faʻavavevave e mafai ai ona e toe faʻafoʻi le 80% o le totogi i le na o le afa itula i luga o se faiga faʻapipiʻi vave.

E le'i fa'afefeteina le volumetry ma le nofoia

O le nofoaga o maa (i itu o le fola o atopaʻu) e mafai ai ona e faʻatumauina avanoa i luga o le vaʻa ma le gafatia o uta.

O le E-Berlingo Multispace o le talosaga eletise fou mai Citröen 23053_2

O le E-Berlingo Multispace e mafai ona ave i luga o le 5 tagata, ma nofoa pito i tua, i le faʻatulagaina o nofoa e lua + nofoa pito poʻo nofoa tutoʻatasi e tolu, e mafai ona aveese. O le voluma o le ato ato e fa'amauina i le 675 lita ma le 5 tagata i luga o le va'a, pe o'o atu i le 3,000 lita ma le laina lona lua o nofoa ua aveese. O le fale e ofoina atu foi le 78 lita o avanoa e teu ai.

Tele meafaigaluega ma tekinolosi

O le Citroën E-Berlingo Multispace fou e ofoina atu galuega e pulea mamao mai se telefoni, e pei o le faʻamalama muamua poʻo faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le tau o le maa.

O le E-Berlingo Multispace o le talosaga eletise fou mai Citröen 23053_3

I tulaga o meafaigaluega, o lenei faʻataʻitaʻiga fou mai le Farani faʻailoga e ofoina atu le saoasaoa faʻatapulaʻa, suʻesuʻeina o paʻu paʻu, faʻatonuga faʻaeletoroni, faʻafeiloaʻi mea pueata, fesoʻotaʻiga ma auaunaga faʻatautaia, ma isi.

O le E-Berlingo Multispace fou ua gaosia i le falegaosimea i Vigo (Sepania) ma taunuu i Potukale ia Me.

O le E-Berlingo Multispace o le talosaga eletise fou mai Citröen 23053_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili