Lamborghini Diablo sili atu faʻamoemoega ile faʻatautuʻi

Anonim

Afai ei ai se faʻataʻitaʻiga o le Italian supercar brand e le manaʻomia se faʻamatalaga, o lenei faʻataʻitaʻiga o le Lamborghini Diablo . Ae e le ona o se vaega o mafaufauga o soo se tasi o tatou. O le mafuaaga lena o le vaʻaia o se tasi o nei faʻataʻitaʻiga, faʻalauiloa i le 1990, mo le faʻatau atu i faʻatautuʻi e mafua ai ona matou toe malaga i tua ma faʻaauau pea ... miti.

I le va o le 1990 ma le 2001 e tusa ma le 2900 iunite o le Lamborghini faʻasolopito na gaosia, ae o lenei iunite, lea o loʻo tuʻuina atu nei mo le faʻatau, o le VT 6.0 SE, o se tasi o mea mulimuli na gaosia.

O le 6.0 lita V12 o lenei iunite o le suiga mulimuli lea o lenei poloka, o lona amataga na amata mai i le fausiaina o le faʻailoga i le amataga o le 60. E i ai le 550 hp o le mana, sili atu i le 320 km / h o le saoasaoa maualuga ma le o le toso e taua.

Lamborghini Diablo VT 6.0 SE

Ole iunite #40 lea mai le aofa'i ole 42 ile VT 6.0 SE.

Diablo e na o le 22 kilomita

O le falegaosimea, i SantʻAgata Bolognese, i Bologna, Italia, naʻo le gaosia 42 iunite faʻatasi ai ma lenei faʻatulagaga, afa i le lanu "Sunrise Gold" ma le isi afa i lenei "Sunset Brown" faʻatasi ai ma totonu o le paʻu enaena ma faʻamaeʻaina titanium.

O le iunite lea ua faatau atu nei o le Numera 40 mai le 42 kopi na gaosia ma sa teuina mai le 2008 i le 2012 i totonu o se faletaavale e pulea le tau, a o lei faatauina atu i se isi tagata aoina i Hong Kong. O le ao lea lava lea ua tu'u nei mo le fa'atautu'i. ma na o le 22 km , ma i se tulaga le pona o le faasao. O le isi e fiafia pe faʻanoanoa e leʻi faʻaalia i latou e ona mea latou te mafaia.

E masani lava, i lenei tulaga atoatoa, na mafai ai e le RM Sotheby's ona tapunia le faʻatautuʻi i le aso 9 o Mati, mo le US $ 412,000, e tusa ma le 335,000 euros, 50 i le 80,000 euros sili atu nai lo le tala muamua.

Faitau atili