Koenigsegg Agera RSN e o'o ile 389.4 km/h ile VMAX200

Anonim

Faʻaalia i le mea na tupu a Peretania e taʻua VMAX200, lenei Koenigsegg Agera RSN - o le mea moni, o le Agera RS mulimuli e gaosia - seti le faʻamaumauga mo le maualuga o le saoasaoa na ausia i nei mea na tutupu faʻapitoa mo tagata e ona supercar, lea, i le ala, o le isi Koenigsegg - i lenei tulaga, o le tasi: 1, lea na oʻo i le 386, 2 km/h, ile 2016.

O lo'o i luga o fa'amaumauga ua ausia nei, o le 389.4 km/h , na maua e se tasi o avetaavale fale gaosi Koenigsegg, Niklas Lilja, ina ua uma le pule o le taavale, Briton Neil Miller, taia 376.5 km / h i luga o le ala lava e tasi.

Ua le pona le taavale i le aso atoa. Sa tatau ona matou faia ni fetuunaiga i le apaau pito i tua ao faagasolo le aso, o lea e foliga mai e mafai ona sili atu le saoasaoa i se taumafaiga i le lumanaʻi.

Niklas Lilja, Koenigsegg pailate

O le Koenigsegg Agera RS, ia tatou manatua, o ia foi o loʻo umia le 0-400 km / h-0 faʻamaumauga, ma ina ua oʻo, o le 400 km / h na ausia i le na o le 1740.2 m, o lea, e pei ona fai mai Niklas Lilja, na. o lo'o iai pea.

Koenigsegg Agera RSN 2018

Koenigsegg Agera RS tumau pea le saoasaoa

I le 2017, na faia ai e le Koenigsegg Agera RS se faamaumauga fou o le saoasaoa o le lalolagi o Guinness i le toafa o Nevada e ala i le oʻo atu i le 447.2 km/h.

O le faʻamaumauga na faʻatulagaina i luga o le talosaga a se tagata faʻatau, o loʻo manaʻo e faʻamautinoa le gafatia faʻasalalau o latou Koenigsegg. O se mea pueata na tuʻuina i totonu na faʻaalia ai o le Agera RS na oʻo lava i le 457.7 km / h - o se saoasaoa, e ui i lea, e leʻi faʻatagaina, ona o le saoasaoa mulimuli e faʻatatau i le averesi o pasi na faia i itu uma e lua o le ala.

Ua mae'a le gaosiga o Agera RS

Na faasilasila e Koenigsegg, i le amataga o Aperila, ua maeʻa le fausiaina o le 25 Agera RS na fuafuaina, ma, i le taimi nei, ua uma ona gaosia le Agera RS Final Edition.

Koenigsegg Regera 2018
Koenigsegg Regera

A maeʻa le fausiaina o nei iunite e lua, o le a tuʻuina atu e le kamupani Suetena ia lava i le gaosiga o le Regera.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Agera RSN o le mulimuli ... pe toetoe lava

Ae mo lenei Agera RSN, o le a avea ma vaega mulimuli o le faʻataʻitaʻiga na gaosia, e ui na faʻamalosia mulimuli ane le kamupani e gaosia se iunite e igoa ia "Gryphon", talu ai na matua faʻaumatia le uluai, i se faʻalavelave aʻo faia suʻega.

Faitau atili