Fa'amaonia. Muamua 100% eletise Volvo taunuu i le 2019

Anonim

E ese mai i le faʻaalia o le Volvo o loʻo i ai nei, o le lumanaʻi o le Swedish brand na talanoaina foi i le Shanghai Motor Show, o se lumanaʻi e le gata ina tutoʻatasi ae faʻapea foi 100% eletise.

O Håkan Samuelsson, peresitene ma Pule Sili o le ituaiga, na faʻamaonia le aso faʻalauiloa o le muamua 100% eletise Volvo faʻataʻitaʻiga, faʻamalosia le faʻatuatuaina i masini sili ona "siosiomaga". "Matou te talitonu o le eletise o le tali lea i le gafataulimaina o feoaiga", o lana tala lea.

E LE'I MISIA: O poutu ia e tolu o le ta'iala ta'avale tuto'atasi a Volvo

E ui lava o loʻo faʻatupuina e Volvo se faʻataʻitaʻiga eletise 100% e ala i le SPA (Scalable Product Architecture), o le faʻataʻitaʻiga muamua o le gaosiga o le a faʻavae i luga o le CMA (Compact Modular Architecture), lea e faʻapipiʻi ai faʻataʻitaʻiga o le 40 Series fou (S / V). /XC).

Fa'amaonia. Muamua 100% eletise Volvo taunuu i le 2019 23163_1

Ua iloa nei o lenei faʻataʻitaʻiga o le a gaosia i Saina , i se tasi o fale gaosi oloa e tolu i totonu o le atunuu (Daqing, Chengdu ma Luqiao). Na faamaonia e Volvo le faaiuga i faiga faavae a le malo o Saina. E tusa ai ma Volvo, o le maketi Saina o le maketi sili lea mo taavale eletise i le lalolagi.

E pei ona ia fa'ailoa mai i le tausaga talu ai, ua fa'amaonia e Håkan Samuelsson o le fa'amoemoe o le fa'atau atu lea o le 1 miliona hybrid po'o le 100% ta'avale eletise i le lalolagi atoa i le 2025, ma ia ofoina atu fo'i se plug-in hybrid version of all the brand models.

Faitau atili