SMART ForTwo saunia e JBL: i le saoasaoa o le leo

Anonim

SMART ForTwo maua togafitiga lelei e le tagata tomai faapitoa JBL. Ile aotelega e 16 failauga, 2 subwoofers, 4 subwoofers (fa'afetai ia Rodrigo Brás mo le faasa'oga) ma le 5 amplifiers.

O le va'ai atu i lenei SMART ForTwo na saunia e le JBL e pei o se toe fa'afo'i i tua i le tuai o le 90's, le amataga o le meleniuma fou. O tausaga fa'auro o le fa'alogoina, o fa'atonuga mai le itu i matu e o'o i le itu i saute o le atunu'u, o le fiberglass na sosolo i le tino, lanu lanu, ma le mea moni, o leo mata'utia. Faatasi ai ma le faʻalavelave, o nei foafoaga uma na suia ai le malamalama mo moli pogisa o faletaavale natia.

SMART ForTwo saunia e JBL: i le saoasaoa o le leo 23181_1

O lenei SMART ForTwo e toe maua ai nisi o lena agaga i le tele o failauga ma masini sonic e matau'a i so'o se disco, konaseti po'o se tausamiga. I le faaopoopo atu i le 16 failauga, 4 subwoofers ma 5 amplifiers, 100 mita o le uaea ma 10 sikuea mita o mea faʻapipiʻi na faʻaaogaina i le fausiaina o lenei ForTwo. Ioe, e fetaui uma i ai.

Fai mai le faʻailoga o lenei masini leo e maua ai le aofaʻi o le 5,720 watts o le malosi. Ou te le iloa pe tele pe itiiti, ae tatau ona lava e ala mai Faro, e fafagu ai le pitonuu i Braga…

Ia mautinoa e mulimuli mai ia matou Facebook ma Instagram

Faitau atili