O na togitogi laiti? E faitau selau tagata popoto

Anonim

O le solo o faʻataʻitaʻiga atamai na taʻamilo i le taulaga o Hamburg ma sili atu i le 1,600 taʻavale.

Ina ua faʻalauiloaina le atamai i luga o le maketi i le 1998, e naʻo le tasi le faʻataʻitaʻiga ma le tasi foliga o le tino na mafai ai: le ForTwo. I aso nei, 18 tausaga mulimuli ane, o le tala e fai si ese: roadster, coupé poʻo cabriolet? Gasoline, Diesel po'o Eletise Inisinia? Lua pe fa nofoaga? Aganu'u po'o tulaga masani? O loʻo i ai le atamai mo soʻo se tofo, e pei ona faʻaalia e le 3,167 tagata fiafia mai le salafa o le lalolagi na auai i le 16th atamai taimi, na faia mai le 26th i le 27th o Aukuso.

O nei mea uma na tupu i se tausamiga o le olaga i le taulaga - faʻatasi ai ma musika, gastronomy i le taulaga, o se maketi faʻaaogaina atamai, se suʻega suʻega ma e oʻo lava i se asiasiga a le au manumalo pine auro i le volipolo matafaga i Rio de Janeiro 2016 Olympic Games, Laura Ludwig ma Kira Walkenhorst . O le mea taua, o le mea moni, o le faʻataʻitaʻiga masani faʻataʻavalevale lea e 1,635 taʻavale atamai, e aofia ai le 30 Potukale (ata o loʻo i lalo), na feoai i auala o Hamburg.

Portugal

I le faaopoopo atu i le maualuga o le numera o tagata auai, o le faamaumauga fou mo le mea na tupu na manumalo i le maualuga muamua o le 1,427 taavale na resitalaina i le lua tausaga talu ai i taimi atamai i Cascais, Potukale. . O le tausaga a sau, o le a maua e le aai Sipaniolo o Salou le avanoa e seti ai ni faamaumauga fou, aua o le mea lea o le a tatalaina ai e le atamai taimi 2017 ona faitotoa e faʻafeiloaʻi ai le nuʻu atamai.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili