Ford Mach 1 o se fou fa'aosofia eletise crossover... Mustang

Anonim

E le'i leva ona faia e Ford le tele o ulutala ina ua uma ona faia le fa'ai'uga - mata'utia ae e le'i tupu muamua i le alamanuia - e fa'aumatia, i le fa'ai'uga o le sefulu tausaga, toetoe lava o ana ta'avale masani uma i le US. Se'i vagana ai Mustang ma le Active variant o le Focus fou, o isi mea uma o le a mou atu, ae na'o le crossover, SUV ma le pikiapu i totonu o le fa'ailoga i le US.

I totonu o Europa, o faiga o le a le matua mataʻutia. O le Ford Fiesta ma le Focus fou ua feiloai i augatupulaga fou talu ai nei, ina ia le mou atu i le po. O le Ford Mondeo - i le US ua taʻua o Fusion, ma o se tasi o faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻaumatia -, gaosia i Sepania ma Rusia, e tatau ona tumau i le lisi mo ni nai tausaga.

O le iʻuga o nei faʻataʻitaʻiga uma i le US o lona uiga o le tele o le gau o le faʻatauga - ae le o tupe mama - o lea, e pei ona faʻamoemoeina, o loʻo i ai se fuafuaga mo isi e suitulaga i lona tulaga ma, e mautinoa, o le filifiliga o le a pa'ū i luga o le crossover. ma SUV.

Ford Mondeo
O le Ford Mondeo, Fusion i Amerika, o se tasi o faleoloa o le a tuʻua faʻamaumauga a le faʻailoga i Amerika seia oʻo i le faaiuga o le sefulu tausaga.

Ole Ford Mach 1

O le mea muamua ua uma ona faʻamaonia ma e iai foi se igoa: Ford Mach 1 . O lenei crossover - codename CX430 - tu i fafo, muamua, o le 100% eletise; lona lua, mo le faʻaaogaina o le C2 faʻavae, faʻatau i le Focus fou; ma mulimuli ane, e Mustang musumusuga.

Ford Mustang Bullit
Ford Mustang Bullit

Mach 1, le uluai

Mach 1 o le igoa muamua na faʻaaogaina e faʻamaonia ai se tasi o le Ford Mustang's tele "faʻaaliga faʻatinoga" na taulaʻi i le faʻatinoga ma le faiga. O le Mustang Mach 1 muamua na faʻasaʻolotoina i le 1968, faʻatasi ai ma le tele o V8s e filifili mai, faʻatasi ai ma malosiaga mai le 253 i le 340 hp. O le a tumau pea le igoa seia oo i le 1978, faatasi ai ma le galo Mustang II, ma o le a toe maua mai i le 2003, faatasi ai ma le lona fa o augatupulaga Mustang. Le filifiliga o lenei igoa - lea e iloagofie ai le saoasaoa o le leo, poʻo le 1235 km / h - mo se eletise eletise e faʻafefe.

I se isi faaupuga, o lona foliga o le a matua musuia e le "pony-car" - e oʻo lava i lona igoa, Mach 1, e mafai ai ona e malamalama. Ae pe a faʻasoa le faʻavae ma le Taulai, faʻamoemoe o se faʻasaga i luma-uila-taʻavale - leai se gaioiga i tua e pei o le Mustang ofo.

O faʻamatalaga i luga o maʻa poʻo le tutoʻatasi e leʻi tatalaina, o lea e tatau ai ona tatou faʻatali.

O le Ford Mach 1 o le a avea ma faʻataʻitaʻiga i le lalolagi atoa, o lea o le a avanoa e le gata i le US, ae faʻapea foʻi i Europa, faʻatasi ai ma le faʻaaliga faʻatulagaina mo le 2019. O le muamua lea o le tele o crossovers o le a i ai i fuafuaga a le ituaiga - latalata i masani. taavale o le SUV mama - ma o le a suia le tulaga o hatchbacks ma hatchbacks.

I le taimi nei, e le o iloa pe o le a avea uma i latou ma faʻataʻitaʻiga i le lalolagi atoa, e pei o le Mach 1, pe o le a latou tulimataʻia maketi faʻapitoa, e pei o Amerika i Matu.

O le fa'ai'uga e fa'aumatia ta'avale ma ta'avale mai le maketi i Amerika i Matu e fa'amaonia i le fa'aitiitia o fa'atauga ma le le lelei o tupe maua o nei oloa. Crossovers ma SUVs e sili atu ona manaʻomia: maualuga tau faʻatau e faʻamautinoa ai le maualuga o tupe mo le gaosiga, ma faʻaauau pea le faʻatupulaia o voluma.

O se faaiuga faigata ae tatau, faatasi ai ma Jim Hackett, le Pule Sili fou o Ford, na ia faasilasilaina i le taimi o le fonotaga a le vaega tau tupe a le US:

Matou te tuuto atu i le faia o laasaga talafeagai e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe manuia ma faʻateleina le tupe maua umi i la matou pisinisi.

Faitau atili