Volvo XC40 folafola se totonu mama

Anonim

O le tatalaina o le Volvo XC40 ua fuafua e faia i le tautoulu. Aua e te faʻamoemoe e maua i le Frankfurt Motor Show, aua o le a le auai Volvo i le mea Siamani. Seia oʻo i lona faʻaaliga mulimuli, e pei ona masani ai, o loʻo i ai se lisi o teasers ma o aso nei matou te aumaia ia te oe se isi, lea e taulaʻi i totonu o le SUV i le lumanaʻi.

Afai o le masina na teʻa nei na faʻaalia ai e le faʻailoga le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi, o le asō o le a tatou iloa atili ai pe faʻafefea ona fausia totonu o le XC40, mafaufau i le auala na matou faʻaaogaina ai, ma pe faʻafefea ona afaina ai lona mamanu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Volvo XC40 o le a leai ni failauga i faitotoʻa, lea na mafai ai ona latou maua se avanoa mo i latou e faʻaogaina ai fagu vai e lua i le taimi e tasi ma e oʻo lava i se laulau poʻo se komepiuta.

O se fesoasoani sili atu ona faʻatulagaina totonu, e tusa ai ma le faʻailoga, e faʻaauau le taulaʻi i mea e sili ona taua, o lona uiga, avetaʻavale, ma fesoasoani i le saogalemu sili atu.

O ipu ipu e tatau ona na'o ipu

Ina ia tetee atu i le vevesi o uaea, pepa, kata, ki poʻo le telefoni feʻaveaʻi e faʻaogaina soʻo se avanoa avanoa i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu, Volvo folafola avanoa ua faʻatulagaina mo lena faʻamoemoe. O lo'o fa'amoemoe le fa'ailoga e le'o toe fa'aputuina mea uma o lo'o iai i totonu o le ta'avale ma e fa'aaoga e tu'u ai… tioata.

O le mea lea, o le Volvo XC40 o le ai ai ni vaega faʻapitoa mo kata, mata tioata poʻo se telefoni feʻaveaʻi - e molia i le induction -, ma e oʻo lava i se avanoa e tuʻu ai se atigipusa o tissues lea, e tusa ai ma suʻesuʻega a le ituaiga, o se tasi o mea masani e mafai. maua i totonu o se taavale.

O lo'o iai fo'i i le pusa totigilima se matau e mafai ona toe fa'amau e fa'amau ai atopa'u po'o ato, nai lo le savali solo i le fola o le ta'avale. I lalo o nofoa o loʻo i ai foi se vaega e teu ai mea e sili ona eseese.

Ma o fea e tuu ai lapisi, pei o pepa? Ua mafaufau foi Volvo e uiga i lenei mea ma o le XC40 o le a sau ma se tamai pusa e mafai ona aveese.

O le ogalaau o le ai ai foi se vaeluaga gaugau e mafai ai ona e faavasega lelei ma uu soo se mea e te tuu i ai. Ma o le ai ai se vaega pito i lalo, lea e mafai ona tatou teuina ai mea e natia mai mata sili ona fiailoa.

Ata Fa'aalia: Volvo 40.1 Concept

Faitau atili