Ford Model T: i le lalolagi atoa i se taavale ua silia ma le 100 tausaga

Anonim

E pei o le femalagaaʻi solo i le lalolagi e le o se faʻalavelave ia te ia lava, na filifili Dirk ma Trudy Regter e fai i tua o le uili o le 1915 Ford Model T: o se tasi o faʻataʻitaʻiga muamua i le pisinisi tau taavale.

O le naunau o le ulugaliʻi mo faʻataʻitaʻiga iloga Ford na tumau mo le tele o tausaga: aʻo leʻi mauaina se Ford Model T i le 1997, na umia e Dirk Regter le 1923 Model T ma le 1928 Model A.

Ina ua uma le toefaafouga, sa manatu le ulugalii Dutch (ma lelei) o mea sa latou i totonu o le latou faletaavale sa lelei tele e nonofo filemu. I le taimi muamua, o le sini na o le taumafai e alu i se malaga umi, ae ona sa latou le iloa po o fea e alu i ai, sa latou taumafai ai i se malaga i le lalolagi atoa.

I Aferika sa tatau ona matou ueloina se uili pito i luma i se tagata loka i le lotoifale.

Na amata le malaga i le 2012 i le va o Edam, Netherlands, ma Cape Town, Aferika i Saute. I le 2013, na malaga ai Dirk ma Trudy i le va o le Iunaite Setete ma Kanata, o le aofaʻi o 28 000 km ma 22 setete i 180 aso. I le tausaga mulimuli ane, na taunuu ai le ulugalii i Amerika i Saute, i se malaga e 26,000 km mo le isi 180 aso. I le aotelega, o lenei paga ua toeitiiti atoa le 80,000 km ma i le taimi na latou nonofo ai i atunuu eseese, na mafai ai e le ulugalii ona maua ni tupe mo galuega fesoasoani eseese a le faalapotopotoga fesoasoani a Tamaiti Nuu.

E tele mea na tutupu - "i Aferika e tatau ona matou ueloina se uili pito i luma i se loka i le lotoifale", o le tala lea a Dirk Regter - ae e le o faamoemoe le ulugalii e faalavelave i le malaga. O le taimi nei, o le fuafuaga e laasia Niu Sila, Ausetalia, Initonesia, Initia ma Himalaya, ae leʻi oʻo atu i Saina. Na matou manatu ua matou faia se mea lelei ...

Faitau atili