Amata malulu. E tele atu sosisi e faatau atu e Volkswagen nai lo taavale!

Anonim

E le o se mea e ofo ai le auai o tagata fai taavale i isi vaega o le pisinisi. Ae i lenei tulaga, na faapefea ona aafia Volkswagen i le pisinisi sosisi? Pisinisi lea e faamanatuina i lenei tausaga le 45 tausaga o gaioiga(!).

O le 1973 na amata ai ona fai e le kamupani Siamani ana lava sosisi, mo le taumafa i totonu e tagata faigaluega i ana fale gaosi oloa. Na olaola le pisinisi i tua atu o tuaoi o Wolfsburg, ma i aso nei e mafai ona faʻatau i supamaketi i Siamani ma isi atunuu e 10 - e ofoina atu foʻi e fai ma meaalofa i tagata faʻatau i faleoloa i le lotoifale.

E tusa ma le 30 tagata faigaluega e gaosia i latou i le fua faatatau o le 18,000 sosisi i le aso - sili atu sosisi, itiiti sosisi - mai puaa fou mai faatoaga Siamani, lea e faaopoopo i ai mea manogi. E oʻo lava i vegetarians e leʻi faʻagaloina: talu mai le 2010 sa i ai se Volkswagen "sausage" mo i latou. Ma o le mea moni, e faʻatasi ma i latou, e leai se mea e sili atu nai lo le ketchup, lea e gaosia foi e Volkswagen, i le selau o tone i le tausaga.

Ae sili atu, o sosisi ei ai a latou lava "vaega" code, lea e mafai ona maua i le lisi tele o vaega a Volkswagen: 199 398 500 A.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili