Volvo XC60 6x6: sauni mo le apocalypse | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

Ua uma ona sauni le au Suetena mo le Apocalypse ma mananao e pueina mea uma. Na fai mai o le iuga o le lalolagi o le a amata i le fale gaosi Volvo i Gothenburg ma o lenei XC60 6 × 6 faʻamalosia le tala.

Leai, Volvo o le a le maketiina lenei Volvo XC60 6 × 6 ma e le o le tali a Volvo i le G63 AMG 6 × 6 ua uma ona faia le tele o tatou au faitau le moe. Sei o tatou manatu foi o lenei Volvo XC60 6×6 o se “6×6” ma e le na o se Volvo XC60 ma uili ono – sei o tatou feagai, e faia mea uma e sili atu le fiafia. O lenei 6 × 6 Volvo XC60 o loʻo nofo i le ofisa autu o Volvo i Gothenburg ma se sini e tasi: ia avea ma taʻavale alu mo Volvo Peresitene Håkan Samuelsson pe a amata le apocalypse i Suetena.

Volvo XC60 6x6 samuelsson

I se faatalanoaga ma Razão Automóvel, na faaalia ai e Håkan talu ona ulufale le Volvo XC60 fou i le vitio fou a Lune ma le Swedish House Mafia faaeletonika, o "vaaiga" i le atinaʻeina o le ituaiga ua avea ma "matua valea" ma o "se vaaiga fou atoa. "o le "vaaiga o le lalolagi" na aliaʻe. "O le a ou sola ese mai Gothenburg agai atu i Saudi Arabia, aʻe i le mauga maualuga ma i le faaiuga o le apocalypse o le Volvo XC60 6 × 6 o le a na o le pau lea o le taavale galue i luga o le paneta lalolagi. Lelei, o le a avea lenei Volvo XC60 6x6 ma se taavale Mercedes.

Volvo XC60 6x6 3

Volvo XC60 6×6 o le a pueina taavale

A le o le mea lena na ia taʻu mai ia i matou, pe o lenei Volvo XC60 6 × 6 o le a sui ai se Volvo V70 tuai na faʻatinoina le faʻamoemoe lava e tasi - ia avea ma taʻavale mea pueata - o laʻu Swede e fai si elea ou te taʻutaʻu atu ... Lenei Volvo XC60 6 × 6 sa valiina i le lanu uliuli ma e tele ni vaega e fau fa'apitoa e fa'afale ai ituaiga uma o mea pu'e ma se tulaga e le mase'e, lea e mafai ai e se "pueata" ona fana ma le saogalemu pe a alu.

Volvo XC60 6x6 2

Mo i latou na nonofo seia oʻo i le faaiuga o le tusiga ma mafai ona taulimaina lenei taimi zen, o le vitio lenei a Lune mo le tasi "Leave the World Behind", lea e faʻaalia ai le Swedish House Mafia. I totonu o le vitio, faʻasaʻoloto ina ua maeʻa le faʻaili na faia le latou taamilosaga mulimuli, e mafai ona tatou vaʻaia a latou elemene o loʻo alu ese mo nofoaga eseese i le Volvo XC60 fou. Fa'asalalauga e maua ai le 20!

Ma o oe, o le fea taavale na e filifilia e puipuia ai oe mai le Apocalypse? Fa'amatalaga iinei ma luga o la matou itulau Facebook lea e le masani ai!

Volvo XC60 6x6: sauni mo le apocalypse | Tusi Tusi Ta'avale 23309_4

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili