Na alu Walter Röhrl i Portimão e falo ona vae i luga o le Porsche Cayman GT4

Anonim

Na sau Walter Röhrl i Potukale e matamata i vaaiga. I taimi o malologa, na ia faʻaalia foi i latou o loʻo iai le auala e ave ai le Porsche Cayman GT4.

E le manaʻomia e Walter Röhrl se faʻamatalaga. Ua na'o ia o se tasi o ta'avale ta'avale sili ona mata'utia, talenia ma manuia i taimi uma. 68 tausaga ma litaea, na ia vaevaeina lona taimi i le va o nai tietie uila ma nai suʻega i le talosaga a Porsche.

FESOASOANI: Mai le 0 i le 240km/h i le Porsche Cayman GT4 fou

Na sau talu ai nei i Potukale, aemaise lava i le matagaluega o Portimão, e suʻe le Porsche Cayman GT4 fou. Mai le maualuga e sili atu i le 1.90m le maualuga ma toetoe lava i le maualuga o le 70 puna, o Walter Röhrl o loʻo faʻatautaia pea le tomai o le uili ma pedal pei o isi. O lenei vitio o se faʻamaoniga o lena mea, o loʻo i ai iina mo le "curves".

I le taimi nei, na ia maua lava le taimi e tuʻuina atu ai nisi faʻamatalaga o le Track Precision system, o se talosaga e fetaui ma le Porsche Cayman GT4 ma mafai ai e le avetaavale ona mataʻituina faʻamatalaga telemetry a le taavale i le taimi moni, e mafai ai e ia ona sui lana taʻavale e tusa ai. o manatu fa'aleaogaina.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Facebook

Faitau atili