Tesla Roadster ua uma ona taunuu i Europa (lelei... sili atu pe itiiti)

Anonim

Ina ua maeʻa le faʻasalalauga na faia e Elon Musk, i le vaiaso talu ai, o Tesla o le a i ai i le Motor Show fou i Basel, Suiselani, ma se "faʻateʻia", e pa'ū le pupuni. I ni nai itula aʻo leʻi tatalaina i tagata lautele, o le tupulaga fou Tesla Roadster na faʻaalia muamua i luga o eleele Europa.

Faatasi ai ma faitotoa o le faleoloa Suiselani na o le tatalaina taeao, 6th o Setema, o le "faʻaaliga" o le Roadster i le lumanaʻi na iu lava ina faia i se sauniga tumaoti. Ae na iu i luga o le upega tafaʻilagi Twitter, ma ata o le taavale lava ia.

Tuuina atu i le pa'epa'e pa'epa'e, na'o le pau le fesili pe o se fa'ata'ita'iga fa'atino atoatoa pe leai. Pe afai, i se isi itu, ua na o se ta'avale fa'aalia.

Tesla Roadster faʻamalosia e ... rockets?!

Ole lumanaʻi Tesla Roadster ua faʻatulagaina mo le faʻamalolo, e tusa ai ma Elon Musk, i le 2020, faʻatasi ai ma uiga moni "ponokalafi", e aofia ai, se fa'avavega gafatia mai le 0 i le 96.5 km/h i le na'o le 1.9s, fa'aopoopo i le va'aiga o le 998 km. ! - o loʻo tumau pea e vaʻaia pe mafai ona latou faia ...

Faʻapea foʻi i le faʻaaliga muamua o le faʻataʻitaʻiga, ia Novema 2017, i le US, Musk faʻamautinoa o le Tesla Roadster o le a o le faʻataʻitaʻiga sili ona vave ma sili ona vave gaosiga i luga o le maketi , e ui lava e na'o le eletise.

Swipe e va'ai i ata o lo'o i totonu o le fa'ailoga:

Tesla Roadster White 2018

Faitau atili