Lexus LC 500 Convertible (464 hp). E foliga mai i le lumanaʻi, ae na fanau mai se masani

Anonim

E i ai taavale e manatua pea. O isi o le a le mafai lava ona sili atu nai lo na o se manatuaga le mautonu i loʻu ulu - e masani lava o le mea lena, e faitau selau taavale e ui mai i ou lima i tausaga uma. Ae o le Lexus LC 500 Convertible e mautinoa lava o le vaega muamua.

O se taavale faapitoa.

O i latou e mautinoa o le a manatua mo se taimi umi, o ai na te iloa, e faavavau.

O le a le mea e fa'apitoa ai le Lexus LC 500 Convertible?

Ou te lagona o le taimi mulimuli lea ou te alu ai e faʻataʻitaʻi se faʻataʻitaʻiga lata mai, faʻapipiʻiina i se masini V8 i le ea ma e aunoa ma se fesoasoani eletise - faitau se faiga faʻapipiʻi poʻo se mea faapena. E mafai ona e faitau i tamatamailima o le lima e tasi - ma e mafai lava ona i ai tamatamailima o totoe - o taavale o loʻo ofoina atu pea masini faʻapenei.

Lexus LC 500 Convertible

O le mafuaʻaga lea o lenei "asini mamalu" V8, e aunoa ma se masalosalo, o se tasi o mafuaʻaga e faʻapitoa ai lenei Lexus LC 500 Convertible. O se tasi lea o molimau mulimuli o lenei fausaga, ma o se aotelega moni foi o le silia ma le 120 tausaga o talafaasolopito o taavale.

Mai le taimi nei o le a avea uma eletise poʻo se vaega eletise. Ae o le Lexus LC 500 Convertible o loʻo faʻamanatu pea le octane! Atonu o se pati faamavae.

O le mafuaaga lena e ui lava o se faʻataʻitaʻiga lata mai, ua uma ona ou vaʻai i ai o se mea masani. O se faʻataʻitaʻiga e toe ave ai aʻu i isi taimi. O le faʻatauina o le Lexus LC 500 o loʻo faʻatauina se tasi o sui mulimuli o le pisinisi taʻavale "muaʻi eletise" - ma o le a avea ma finauga malosi i le maketi masani mo ni nai tausaga a sau.

Lexus LC 500 Convertible
Fa'aaogāina, i se saoasaoa fa'alelei, e alu ile 11 l/100 km. Ae e te manaʻo moni e talanoa i ai?

le taua o le saolotoga

I le taimi o loʻo tatou "tiaitia" uma - o aʻafiaga o lenei faʻamaʻi faʻanoanoa o loʻo lagona pea i o tatou olaga i aso uma - o le LC 500 Cabrio o se manava o le saʻolotoga. O le toe tosoina o le taualuga ma le lagonaina o le matagi i ou foliga, mo i latou o loʻo vaʻaia matou o loʻo pasia, e toetoe lava o se gaioiga o le fouvale. Ae o aʻu o se tagata fouvale.

Lexus LC 500 Convertible
O totonu ole Lexus LC 500 o se feagaiga o le tofo lelei, gauai i auiliiliga ma le mafanafana. Le sui sili o Iapani taugata.

Su'e i lalo, e le mautinoa le i'uga ma lena lisi i luga o le leitio. Na'o le ofoofogia! O le tele o auala na ou sopoia ai i le uili o lenei LC 500 na foliga mai ua na o aʻu lava, ma mo le leo mamalu o le afi V8. E le mata'ina lona fa'ailo, ae e tino atoatoa ma malosi.

E tusa ai ma fuainumera, o loʻo tatou talanoa e uiga i se afi e mafai ona atiaʻe se soifua maloloina 477 hp o le mana ma le 540 Nm o le maualuga maualuga. O le saoasaoa mai le 0-100 km / h e ausia i le 4.7 sekone ma le saoasaoa maualuga e gata i le 270 km / h.

Malosi afi ma le matagofie

E ui lava i nei tulaga faatauaina, o le Lexus LC 500 e mamao mai le avea o se taavale taʻaloga mama. Muamua, o se cabriolet - faatasi ai ma mea uma o lona uiga i le tulaga o le leiloa o le torsional rigidity ma le faateleina o le mamafa - ma lona lua, o le fetuunaiga taofi na fuafuaina mo tamoʻe umi i le mafanafana atoatoa.

Swipe le ata atoa:

Lexus LC 500 Convertible

O se GT moni, e fetaui lelei mo se malaga i luga o le alatele i le talafatai o Potukale, pe sili atu foi, pei o le mea na faia e Diogo Teixeira. I totonu o se cabriolet e le o le lagi o le tapulaʻa ...

E masani lava, e mafai ona tatou valaʻauina le Lexus LC 500 i se auala mauga, o le a avea ma se kamupani sili ona lelei, ae e le o se faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina e alu ma le "nafi i nifo". O le mea sili o le alu vave (vave tele!), Ae i se vai ma le masani. E sili atu le pito i lalo. Ole elemene lea ole Lexus LC 500.

Faitau atili