Ua leiloa e le au faufale Jeep o latou mafaufau...

Anonim

O le Easter Jeep Safari o le 'alofaga sili lea mo le American brand e atiaʻe ai nei faʻataʻitaʻiga fou e fitu.

Ua leva ona avea ma tu masani: i tausaga uma, e valaʻaulia ai e Jeep ona tagata mamanu ma inisinia e tuʻuina atu o latou mafaufauga i se faʻataʻitaʻiga o se mea "mai le pusa". O le mafuaʻaga o lenei mea o le Easter Jeep Safari, o se mea na tupu e tosina mai ai le faitau afe o taʻavale mai fafo mo se malaga i luga o auala gaoa o Canyonlands National Park, i sisifo o Amerika.

E ui lava e leʻi faʻamoemoeina mo le gaosiga, o nisi elemene o nei faʻataʻitaʻiga (100% galuega) e iu lava ina aʻafia ai le mamanu o faʻataʻitaʻiga Jeep i le lumanaʻi. Ma e tusa ai ma Mark Allen, faatonu o le matagaluega mamanu, e leai ni tapulaa i mafaufauga. "Matou te tuʻuina atu a matou tagata faʻataʻitaʻi e faʻalauiloa ma fatufatuaʻi," o lana tala lea.

FA'AALIGA: Jeep Compass, le auala sili ona gafatia i lona vaega

O lenei tausaga, e leʻi faia e le matagaluega a le Jeep se mea mo le itiiti ifo ma faʻatupuina e le tasi, ae fitu manatu fou, mo tofo uma, lea na tuʻuina atu i lenei Aso Tofi i le FCA's technology centre i Auburn Hills. E aunoa ma se toe fa'atali:

https://youtu.be/7NmnR_F0Zo4

O LE matua tele o se toe faauigaina o le augatupulaga muamua (ZJ) o le Grand Cherokee, lea e faamanatu ai lona 25 tausaga i lenei tausaga.

I le isi itu, o le oneone vave , o se faʻamatalaga faʻapitoa o le Wrangler na saunia e Mopar lea, e pei ona taʻu mai e le igoa, na faia e "osofaʻia" ai le oneone ma le fesuiaiga o oneone.

Ua leiloa e le au faufale Jeep o latou mafaufau... 23372_1

Toe fa'apea, o le igoa e matua fa'aalia. O LE Fa'amalama o le a sili ona aoga mo savaliga i le po, faʻafetai i le faʻamalama faʻapipiʻi LED.

O LE Safari e fa'avae ile Wrangler Unlimited ma fa'aola ile afi 3.6 V6 Pentastar. I le faaopoopo atu i faitotoa e mafai ona aveese i le vinyl manino, o loʻo i ai se drone i luga o le taualuga.

Ua leiloa e le au faufale Jeep o latou mafaufau... 23372_2

Manatua Jeep CJ? O le ituaiga na manaʻo e toe foʻi i tua i le taimi, sili atu ma le fasefulu tausaga, e faʻaaloalogia ai se tasi o tupulaga sili ona lauiloa o le faʻataʻitaʻiga i fafo-auala, ma le faʻasologa CJ 66.

O LE toe sui atonu o le tagata sili ona fa'afiafia i le lisi. I le faaopoopo atu i le Fox faʻalavelave faʻafuaseʻi, Dana 44 axles (tua ma luma) ma talipupuni uʻamea faʻamalosia, i lalo o le pulou o loʻo i ai se poloka Pentastar V6.

Fa'aosofia e le Tapasa fou, le Auala fa'ailogaina i le va'aiga. O le a le lava le avanoa o uta i luga o le taualuga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili