2006 Ford GT alu a'e mo fa'atautu'i ma na'o le 17 kilomita. Ioe, Seventeen!

Anonim

E le mafai ona fa'aauau pea ona fa'ate'ia i nisi o ta'avale o lo'o alu i luga mo le fa'atautu'i. O le mafuaaga e masani lava ona tutusa. O le a le itiiti pe leai foi se aoga na faia ia i latou i tausaga uma o o latou olaga. Ae aiseā?

O ai i lona mafaufau sa'o e fa'atauina se McLaren F1, Ford Focus RS, Lancia Delta HF Integrale, Honda S2000, Ferrari 599 GTO, ma isi, ae e le'o fa'aaogaina?

Mo se penisini moni e le mafai ona mafaufauina. Tauagavale?

O le taimi lea ua i ai le matou Ford GT 2006, lea e alu i luga mo le fa'atautu'i e leai se mea e itiiti ifo nai lo 17 kilomita (!) , masalo o le mea lava e tasi na tuʻuina atu i lona pule i le 2006.

ford gt

O le iunite o loʻo tuʻuina atu nei mo le faʻatautuʻi na tumau pea le leai o se galuega mo le silia ma le 10 tausaga, o loʻo iai uma palasitika na aumai mai le fale gaosimea.

O le sili atu nai lo le 4000 iunite na fa'atau atu i lenei augatupulaga o le Ford GT, na'o le 726 na fa'atulagaina ma le tino i le pa'epa'e. I lalo ifo o le pona o lo'o iai le 5.4 lita V8 fa'atasi ma le atigipusa tusi.

RM Sotheby's tala fa'atatau o lenei Ford GT 2006 o le a o'o i le 300,000 euros i fa'atautu'i. Afai e faʻamaonia, o le a avea pea ma tau maualalo nai lo le taimi nei o loʻo talosagaina e le Ford GT fou, sili atu i le 350 afe euros.

ford gt

Faitau atili