Kia Picanto GT IPU. E te mana'o e avea oe ma se pailate? atonu o lou avanoa lea

Anonim

Kia ma CRM Motorsport ua toe tuʻufaʻatasia e tuʻu se ipu e folafola atu e faʻaola ai taʻaloga taʻavale i Potukale, faʻamaonia le tauvaga, malie ma le tele o adrenaline i tau faʻatonutonu. E le fou tonu le fua. Manatua le Honda Logo, Citroen AX, Nissan Micra po'o le Toyota Starlet Trophy? Ia, o le taimi lenei o le faʻataʻitaʻiga filifilia o le Kia Picanto 1.0 Turbo ma le 140 hp.

O le a le Kia Picanto GT Cup?

O le Kia Picanto GT Cup o se ipu e tasi le ituaiga lea e ave ai e Aveta'avale le Kia Picanto ma se afi 1.0 Turbo, 140 horsepower, uili pito i luma ma se lima-saosaoa gearbox i luga o se kalena ma tuuga saoasaoa ma rallies. Fa'auluina e Kia, o lenei tauvaga e fa'amoemoe e avea ma fa'ailoga fa'alauiloa mo tau fou i le ta'aloga ta'avale a Potukale ma se fua fa'atatau e mafai ai e aveta'avale sili atu le poto masani e fa'aauau le gaioiga ma tau fa'atonu.

João Seabra, faatonu aoao o Kia Potukale, e le natia le faamoemoe o loo i ai i lenei galuega fou. “O Kia Potukale e iai se tu masani malosi o le lagolagoina o taʻaloga taʻavale i Potukale ma e masani ona teu faʻafaigaluega i le tuʻuina atu o Avetaʻavale le avanoa e faʻataunuʻu ai a latou miti. Kia Picanto O le GT Cup o le a avea ma papa i totonu o le vaituloto ma se amataga fou i le evolusione laina o i latou uma e fia amata i taʻaloga taʻavale poʻo mo i latou e tuua karting. O le a iai foi se matou vasega mo i latou e le o toe fou pe fou, e fia faʻaauau pea le fiafia i tau maualalo i tuuga afi. O loʻo matou faʻatali mo tagata uma i luga o ala poʻo auala i le 2018 i le uili o le Kia Picanto GT Cup matagofie. , o lana tala lea.

Afai o lau miti o le avea pea ma se pailate, e mafai ona e vaʻai i le tau o le auai ma tulaga mo le Kia Picanto Cup iinei:

Tulaga Kia Picanto Cup

tolu vaega

O le Kia Picanto GT Cup ua fa'atulagaina i ni vaega se tolu. O Junior o le faitotoa lea i ta'aloga ta'avale. O tagata o lo'o aofia ai iina e na'o le tamo'e pe afai e sili atu i le 16 tausaga le matutua (inclusive), i lalo ifo o le 27 tausaga (inclusive) ma e le'i maua lava se laisene FPAK ta'aloga, se'i vagana ai le kaseti. I le vaega Sinia, e mafai ona ulufale uma Aveta'avale ua uma ona maua laisene ta'aloga ta'avale (sei vagana ai ua sikoa i siamupini a le atunu'u i le tolu tausaga talu ai). O le vaega lona tolu o le Ipu a Tama'ita'i, e fa'aagaga mo tama'ita'i, ae o le a fa'ataunu'uina pe a itiiti ifo i le tolu 'au.

Kalena lē tumau

Faatasi ai ma tuuga e ono i luga o le kalena le tumau, o le Kia Picanto GT Cup o loʻo faʻaalia ai tuuga mo tofo uma. O le amataga o loʻo faʻatulagaina mo Me, ma le Estoril Delivery Day ma faʻaiʻu ia Novema, i le Estoril Racing Festival.

I tuuga e ono na fuafuaina, e tolu e fausia ai le Kia Picanto GT Cup Speed Cup, ae tolu isi e faia ai le Kia Picanto GT Cup Rally Cup. O le manumalo i le Kia Picanto GT Cup Super Cup o le a avea ma aveta'avale e sili ona maualuga sikoa tu'ufa'atasi i le Speed Cup ma Rally Cup. I lenei auala, Avetaʻavale, oe, e tusa ai ma le tau, filifili e faʻasoa se taʻavale, e tatau ona auai taʻitoʻatasi i se tasi o ipu: saoasaoa poʻo rallies. O lea la, e mafai ona latou talanoaina le manumalo o le Ipu lea latou te auai, ae le aofia i le Super Cup.

O le fa'atulagaina o le Kia Picanto GT Cup o le a fa'aavanoaina ai ta'avale e 30 mo le vaitau muamua o lenei ipu fa'ailoga e tasi. O i latou e fiafia e tatau ona tu'u le oka, e ala i le fa'ailoga numera o lo'o i le tuatusi lea www.kiapicantogtcup.com, seia o'o i le aso 7 o Tesema. O le tuʻuina atu o taʻavale ua faʻatulagaina mo Me 6, 2018, i le Estoril Circuit (Estoril Delivery Day). O le a faia se se'i mo le tu'uina atu o kopi ta'itasi e 30 i ē e ana.

O le popolega i le toe foi mai

O le Estoril Delivery Day ose aso a'oa'oga mo fanau laiti, lea e iai a latou vasega fa'atino ma a'oa'oga, ma se avanoa mo tagata matutua e fa'afeso'ota'i muamua ai le ta'avale. O le a faia foi le Aso Sponsor i le Estoril Circuit, ia Setema, ma o le a faʻavae i luga o se faʻataʻitaʻiga faʻatasi faʻatasi ma le au lagolago o poloketi taʻitasi. Sini? Fa'afaigofie sailiga tupe mo 'au ma fa'ateleina tupe maua.

Fa'ailoga FPAK i mea taua fou

O se tasi o tala fou e fesoʻotaʻi ma le Kia Picanto GT Cup o le auala lea o loʻo vaʻaia ai lenei tauvaga e faʻalauiloa tulaga taua i taʻaloga afi. O le gafatia e pei o le Portuguese Federation of Automotive and Karting o le a, i le 2019, e tuʻuina atu i se tasi o le au manumalo o le 2018 national carting championship le avanoa e faia ai le vaitau atoa i tua o le uili a Kia Picanto. O loʻo sauni foʻi e le faʻalapotopotoga se isi seti o faʻailoga faatosina o le a faʻasalalau vave.

Faitau atili