O le BMW M3 Touring fou ua toe "su'e" i le Nürburgring

Anonim

O le BMW M3 Touring ua leva ona fa'atalitali na toe pikiina - i se fa'asologa o ata sipai - i le taimi o su'ega tau atina'e i le tala fa'asolopito o Nürburgring, lea na tuleia ai i le tapula'a e le au ta'avale M a le Munich brand.

O loʻo ufiufiina pea i le tele o vailaʻau faʻapipiʻi, o le BMW M3 Touring prototypes na "suʻeina" e faʻamaeʻa ai se faasologa o le vave liliu i luga o le Ring ma i nisi o ata sipai e mafai foi ona vaʻai i le taʻutaʻua o togo auro o loʻo faʻaaogaina e faʻailoga ai le carbo discs. . -ceramics i fa'ata'ita'iga BMW.

E mamao lava mai lona faʻalauiloaina (e tatau ona tupu i le ogatotonu o le tausaga a sau), o le M3 Touring o le a faʻamaeʻaina nei le vaega o le atinaʻeina malosi, i Inferno Verde, ma e le o toe mamao ae alu atu i Europa i matu, mo suʻega tau malulu i taimi uma.

BMW M3 TOURING

Ae ui i lea, o nei aso mulimuli i The Ring atonu na sili atu nai lo le suʻeina o lenei "super van", aemaise lava le faia o se taimi aloaia i le Nürburgring. Manatua e leʻi faʻasalalau e le Siamani se taimi aloaia mo lana M3 ma M4 fou.

O le "ala" na faʻalauiloaina e le BMW M lava ia, e ala i le Instagram post:

Ae mo le inisinia, e faʻamoemoeina o le M3 Touring o le a tuʻuina atu ia lava ma se poloka o cylinders e ono i le laina (le S58), biturbo, 3.0 lita, ma le 480 hp i le "masani" version ma le 510 hp i le tauvaga tauvaga.

O le amataga o le lalolagi o loʻo faʻatulagaina mo le afa lona lua o le 2022, ae o le faʻasalalauga faʻapisinisi e le o faʻamoemoeina seia oʻo i le tautotogo 2023.

BMW M3 Ta'amilosaga

Faitau atili