Ole Maybach 62 lea na ufiufi ile 1 miliona kilomita

Anonim

E mai le tama'i malo o Lichtenstein e o'o mai ai ia i tatou se isi fa'ata'ita'iga o le ta'uta'ua malosi ma le tumau o le pisinisi ta'avale Siamani. O le Maybach 62 na mafai ona sili atu i le miliona kilomita.

Na maua i le 2004 e Josef Weikinger, o se tagata fai pisinisi Lichtenstein, o le Maybach 62 o loʻo matou faʻalauiloaina oe i aso nei o se isi faʻataʻitaʻiga o le "tala faʻasolopito" malosi ma le umi o le ola o taavale Siamani. O se taavale i le tele o tausaga na mautinoa lava na aveina e lima o se avetaavale. Ma i le ogatotonu o le 2009, na mafai ai ona ausia le faʻailoga miliona kilomita.

Matou te iloa o le taimi lena na tu ai le odometer i le 999.999 km, ma faʻafefeteina ai le faʻailoga faigata o le tasi miliona kilomita.

A oʻo mai i le toe faʻaleleia, o le uluai afi - o le V12 5.5 Twin-Turbo ma le 550 hp, o le amataga o Mercedes - na suia i le maeʻa ai o le 600,000 kilomita, e pei o le atigipusa, faʻalavelave faʻafuaseʻi i luma ma toe faʻaleleia laiti i le eletise. E pei ona matou iloa, o le suiga o le afi sa sili atu o se puipuiga nai lo le manaʻomia.

Josef Weikinger's Maybach 62 na faamavae i le faaiuga o le iva tausaga, ina ua filifili le fai pisinisi e sui i se isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga, ae o le taimi lena ua uma ona tapunia e le kamupani gaosi oloa. O le filifiliga la e tatau ona pau i luga o se isi ituaiga. I le taimi nei, o Josef Weikinger e malaga i luga o le BMW 760Li, o se taavale e sili atu le faautauta nai lo lona muamua, lea e ofo ai o loo i ai pea i le "gaoioiga" i lima o se tagata lona lua. I luga o le ala i le 2 miliona?!

Ole Maybach 62 lea na ufiufi ile 1 miliona kilomita 23561_1

Faitau atili