Na musu e ave se Maybach 57S? E leai!

Anonim

Ou te amata i le faʻamatalaina o Maybach e le naʻo se isi faʻailoga, o Maybach o le faʻauluuluga sili lea o mea taugata a Siamani: e maua ai taʻavale sili ona taugata e mafai e tupe ona faʻatau.

Alu saʻo i le fatu o le mataupu, e maua ai le Maybach "sili ona taugofie" ma le "malosi" (le Maybach 57) e naʻo le 450,000 euros e te manaʻomia. E pei? Leai? O le faafitauli o le tau? Ona tatou maua ai foi lea o le 62S, le tupu o le ituaiga, mo se tau maualalo o le 600 afe euros. Ae a le? O le ā? E te mana'o e fa'atau se fale ile tupe lea? O lea sei ou faatalitonuina oe. I se asiasiga i Siamani, sa ou fiafia e ave taavale ma ave i se Maybach 57S, le laʻititi ma sili ona malosi, ma le 5.7 mita le umi, V12 afi ma le 620 hp ma le 1000 Nm o le malosi. Ioe ou te iloa, ua na'o le sauā!

Na musu e ave se Maybach 57S? E leai! 23562_1

O totonu o loʻo laina i le paʻu beige sili ona lelei, o paʻu e sau mai povi e 'ai i nofoaga e leai ni uaea paʻu poʻo namu, o povi e mama le paʻu. I le pito i tua, e lua nofoa faʻataʻoto ma tuʻuvae, faʻamafanafana ma faʻapipiʻi - o le nofoaga sili lea e pulea filemu ai se atunuʻu - ma i le taimi lava e tasi e mafai ona milimili oe i fati matagofie e sau mai le faʻalogo leo BOSE. O lenei Maybach 57S e iai foʻi le lau mo le tagata, telefoni ma se pusaaisa, lea i le amataga o le malaga e lua fagu saini ma lua tioata ma lua fagufagu, uma i le siliva.

Na amata ona lele le malaga, na ou lagona i le fale, e leai se pisa parasitic, e oo lava i le 260 km / h autobahn, lea na foliga mai na taofi. E na o le tilotilo atu i le faamalama po o le fua o le mamafa o loo i luga o le taualuga na matou iloa ai e le saogalemu le tatalaina o le faitotoa. O le malosi o lenei taʻavale e tuʻuina mai ia i matou e matua leaga lava, e matua sauā lava ina ua tuʻuina mai ia te aʻu le ki, na paʻu i lalo le tau o le suauu (ae naʻo loʻu mafaufau). O lenei mea e le mo tagata uma, ae afai o loʻo i ai sau Maybach e paka i totonu o le faletaavale, toe fai lenei faʻailoga i lea taimi ma lea taimi, o le a e vaʻaia e aoga ...

Na musu e ave se Maybach 57S? E leai! 23562_2

Ignition key ma le V12 idling, ua amata ona ou ole atu i atua e puipuia aʻu e tusa lava pe sasaina le galuega vali miliona tala. Ua ou faalogo atu i se leo faasāmani o loo faatonu mai au e alu ese. Ma o loʻo taʻitaʻia aʻu e laʻu GPS tagata i se auala feʻaveaʻi i fafo atu o Frankfurt, nofoaga lelei e suʻe ai le malosi o le tane, toetoe lava 3 tone o le mafanafana mama ma le faʻatinoga.

A e oomiina o ia i tulimanu pito sili ona fufusi, o le faiga o fesoasoani avetaʻavale na faia la latou galuega, faʻamautu o ia ma le champagne i totonu o tioata. E te le matauina ni faaletonu i luga o le auala, o le taofiga e ofoofogia, o se mea ofoofogia o tekinolosi. Ae o le mea moni, afai e te ave i nofoaga le talafeagai - e pei o pateta - atonu e te maʻi i lou tuasivi. Ma sa ia tatalo ina ia le o i ai lē e ona le fanua.

Na musu e ave se Maybach 57S? E leai! 23562_3

I le faaiuga, o ai e manaʻomia se fale pe a e maua uma nei mea taugata i totonu o se taavale? Ae ou te fautua atu ia e maua se tupe galue lelei, aua o lenei tama e inu 21 lita i le 100 km. E ese le manaia ma le onā… O lenei taavale e malosi, faautauta ma tumu i foliga. Pe o se fa'atonu po'o se ta'avale e alofa, e leai se auala e le fiafia ai.

O e talitonu ma fiafia? O lea e te iloa ua e tuai tele… E le toe mafai ona e faʻatauina se Maybach, aua o le mea e leaga ai, na leiloa tupe a Mercedes ia Maybach ona o le le lelei o faʻatauga, ma ia Iuni na taofia ai le gaosiga. Sei o tatou fa'afetaia'i, e le'o tele fo'i tagata piliona e fia nonofo i totonu o se ta'avale.

Na musu e ave se Maybach 57S? E leai! 23562_4
Na musu e ave se Maybach 57S? E leai! 23562_5
Na musu e ave se Maybach 57S? E leai! 23562_6

Faitau atili