SOLO 3 Wheeler, le tram e manaʻo e avea ma Carocha o le seneturi. XXI

Anonim

O le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga eletise fou a Electra Meccanica e amata ia Iulai a sau.

E eletise, nofo tasi ma e na o le tolu uili. SOLO o le faʻataʻitaʻiga fou mai Electra Meccanica, o se faʻailoga a Kanata na faʻavae i le 2015 ma o loʻo faʻamoemoe e faʻalauiloa ia lava i le maketi ma se faʻataʻitaʻiga e matua ese lava mai mea tatou te masani ona vaʻaia. Ae o le fea taavale lea?

“E tusa ma le 90% o malaga e na’o le ave ta’avale, e leai ni pasese. Aisea e tatau ai ona sili atu lo tatou totogi mo se taavale e sili atu i le tone pe afai e na o le tasi le tagata e ave ai”? O le mafuaaga tonu lea o lenei galuega, ma o le mafuaaga lena na fuafua ai le SOLO e faatino galuega i aso taitasi i totonu o taulaga i se tau maualalo nai lo le masani. O Jerry Kroll, o le na faavaeina le ituaiga, e faasino i le eletise o le "Volkswagen Beetle o le 21st seneturi", lea na lauiloa o le taavale a tagata.

SOLO e aofia ai le tino mama "tapunia" e mafai ai le mamafa atoa o le taavale e na o le 450 kg. O le ogatotonu maualalo o le kalave e maua ai le malosi sili atu, ma e ui lava e laʻititi, o le pito i tua e mafai ai ona e aveina "pepa faʻatau eseese", e tusa ai ma le faʻailoga.

SOLO 3 Wheeler, le tram e manaʻo e avea ma Carocha o le seneturi. XXI 23580_1

VAAI FOI: Matou te aveina le Morgan 3 Wheeler: sili!

E ui lava i mea uma, o faʻatinoga e taʻu mai ai e le o se "slapstick" i luga o le auala: faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h e ausia i le 8 sekone, ae o le maualuga o le saoasaoa o le 120 km / h (tau faʻatatau). O nei mea uma faʻafetai i se afi eletise pito i tua ma le 82 hp ma le 190 Nm o le malosi.

I tulaga o le tutoʻatasi, Electra Meccanica faʻasalalau se tau e oʻo atu i le 160 km. O le umi o le faʻatonuina e fesuisuiaʻi ma le voltage: i le 110v, o le eletise e tusa ma le 6 itula e faʻamaeʻa ai le faʻatonuina, ma i le 220v e faʻaititia le taimi o le tauina i le afa.

O le gaosiga o le a amata ia Iulai a sau, ae o poloaiga e mafai ona tuʻuina i luga o le upega tafaʻilagi a le brand - e tusa ai ma le Electra Meccanica, 20,500 oka ua uma ona tuʻuina atu. SOLO o le a faʻatau atu i se tau e amata ile 15 afe tala, tusa ma le 13,200 euros.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili